Zonnepanelen
Met zonnepanelen laat u de zon uw energiefactuur betalen!
Onze zonnepanelen ondersteunen u in uw zoektocht naar zekerheid en onafhankelijkheid. H&S Powersolutions begeleidt u met unieke voordelen.

Inclusief
6% btw* Installatie Plaatsing Omvormer Applicatie
Product- en werkgarantie
15 jaar werkgarantie, 30 jaar productgarantie
Vanaf € 150,00 per maand
Tot 120 maanden, geen bijkomende kosten.
Ik wil nog even T3 T5 bedankt om de afwerking die ze gedaan hebben aan mij installatie. Het is en aanrader om met deze firma in zee te gaan . Van a tot z wordt alles zeer goed opgevolgd en afgewerkt. Super . Ga zeker veel reclame maken .
Bart Cordie
H&S Powersolutions

Haalt u het meeste uit uw energie?

Met zonnepanelen bespaar je uiteindelijk op je energiekosten. Vergelijk je rekening maar eens met die van je energieprovider.

Uw provider rekent je prijzen aan die dalen en (vooral) stijgen, terwijl uw pv installatie u nooit onaangenaam verrast. Integendeel, na het afronden van de maandelijkse betalingen blijft enkel de taks over. U maakt uw energie deel van uw woning en hoeft nooit meer te huren. Wanneer u energieonafhankelijk bent hoeft u nooit meer voor de kosten van een ander op te draaien.

Een pv installatie biedt u die onafhankelijkheid. Wanneer de zonnepanelen geplaatst zijn wekken ze meteen energie voor u op. Een zonnepaneel heeft niet noodzakelijk direct zonlicht nodig: een bewolkte hemel kan nog steeds voldoende energie opwekken. Zelfs maanlicht kan door weerkaatsende Uv-stralen energie opwekken. Sla de energie die u niet meteen verbruikt op in uw thuisbatterij, dan kan u ze later weer opwekken. Zelden zult u nog een tweede partij nodig hebben om uw slaapkamer te verwarmen, uw woonkamer te verlichten, of uw huishoudapparaten te gebruiken.

U bespaart dus niet alleen op kosten, maar ook op verbruik, en dat werkt ecologisch. Denk maar; al die energie moet opgewekt worden (vaak op een verwoestende en vervuilende manier), die wordt verkocht aan de energieproviders die het op hun beurt aan u doorspelen. Met de zonnepanelen in uw pv-installatie zijn vernielende bouwwerken, vervuilende praktijken, en energieverspilling niet meer aan de orde.

Kom in aanmerking voor onze maandelijkse afbetaling

Herkent u deze merken?

Deze topmerken zijn maar enkelen van onze partners. Samen werken we enkel met topkwaliteit en zorgen we voor panelen, omvormers, en thuisbatterijen die harmonieus met elkaar samenwerken voor u.

We minimaliseren / verkleinen het risico voor u...

Overweegt u al een tijdje om zonnepanelen te laten installeren, maar bent u bang dat de kosten te hoog oplopen of dat het voordeel niet groot genoeg is?

H&S Powersolutions ontwikkeldde een unieke formule die je toelaat van je eigen zonnepanelen en alle voordelen te genieten zonder je spaarrekening te plunderen!

dit zelfs via een persoonlijk afbetalingsplan.Al onze producten en diensten kunnen onder bepaalde voorwaarden ook op maandelijkse basis aangekocht worden!

Maar maximaliseren / vergroten de waarde!

Bij een pv-installatie van H&S Powersolutions horen immers:

Wij laten ons zelfvertrouwen blijken.

Dat doen we door garanties te bieden die voor u het voordeligst zijn.

H&S Powersolutions

  Zonnepanelen

  30 jaar omniumgarantie 

  Omvormer

  30 jaar omniumgarantie 

  Opslagbatterij

  15 jaar omniumgarantie 

  Werkgarantie

  15 jaar garantie

  Wij laten ons zelfvertrouwen blijken.

  Dat doen we door garanties te bieden die voor u het voordeligst zijn.

  • Zonnepanelen 30 jaar omniumgarantie
  • Omvormer 30 jaar omniumgarantie
  • Opslagbatterij 15 jaar omniumgarantie
  • Werkgarantie 15 jaar omniumgarantie
  • Telefonische bijstand 24u
  • Geen bijkomende kosten Eenmalige prijs
  H&S Powersolutions
  H&S Powersolutions

  Stappenplan

  We houden van transparantie. Onderaan vindt u ons standaard stappenplan.

  • Het eerste contact. Stuur een e-mail of bel naar onze collega’s. Zo plannen we samen een afspraak in op een datum die u het beste uitkomt. Het gehele proces dat hierop volgt is vrijblijvend
  • Expertise bij u thuis. Drie experten komen opeenvolgend bij u langs. Eerst bespreken we een installatie die bij u past gebaseerd op uw verbruik en toekomstplannen. Daarna wordt u met financieel advies bijgestaan. Als laatste komt een technisch expert de praktische punten bespreken.
  • Offerte op maat. Op basis van de voorgaande gesprekken maken we een offerte voor u op. Bij H&S powersolutions worden alle documenten voor u behandeld zodat u met duidelijkheid een beslissing kan nemen.
  • De installateur komt langs. We overleggen met u wanneer de installatie het best plaatsvindt. Die installatie duurt doorgaans één of twee dagen. Vervolgens wordt u door onze experten / adviseurs opgevolgd en krijgt u elke twee jaar gratis onderhoud.
  H&S Powersolutions

  Wat is een thuisbatterij nu eigenlijk?

  Kort gezegd; een thuisbatterij is de opslagplaats voor energie die je niet meteen verbruikt.

  De Uv-stralen wekken stroom op in uw zonnepanelen. Die stroom wordt door uw omvormer omgezet in bruikbare elektriciteit, die u dan gebruikt in uw woning…

  Maar wat met de energie die u opwekt, maar niet gebruikt? Wat als u gaat werken, of op vakantie gaat? U hebt immers een leven…

  Vroeger had je de terugdraaiende teller om dit probleem op te lossen, maar die werd stopgezet door de Vlaamse overheid. Maar maak u geen zorgen want met een thuisbatterij wordt de ongebruikte energie simpelweg opgeslagen zodat u die weer kan  gebruiken wanneer het weer voor minder ideale omstandigheden zorgt.

  Als u een thuisbatterij in 2022 laat leveren of installeren, dan komt u in aanmerking voor een premie. Om de overgang naar de batterijen vlotter te laten verlopen krijgt u tot wel € 1750 euro of 40% van de factuur inclusief btw.

  Een thuisbatterij is dus een basisonderdeel van uw PV-installatie. Ze helpt u uw energieverbruik te optimaliseren en energie-onafhankelijk te zijn.

  Heeft u al een PV-intallatie, maar nog geen thuisbatterijen? Vraag ze dan apart aan, want we helpen u graag uit de nood!