Zonnepanelen via maandelijkse afbetaling!

Overweeg je al een tijdje om zonnepanelen te laten installeren, maar ben je bang dat de kosten te hoog oplopen of dat het voordeel niet groot genoeg is?

We ontwikkelden een speciale formule die je toelaat van je eigen zonnepanelen en alle voordelen te kunnen genieten zonder je spaarrekening te moeten plunderen!

shutterstock 1674153415 - H&S Powersolutions

Haal het meeste uit uw energie!

Investeren in je eigen zonnepanelen kan! En dit zelfs via een persoonlijk afbetalingsplan. Kom je in aanmerking, dan kan je bij ons een pv-installatie bekomen op maandelijkse basis. Klinkt ongewoon? Misschien wel, maar waarom zouden je huidige maandelijkse energiefacturen anders moeten zijn dan de aankoop van je eigen zonnepanelen?

Persoonlijk

Een persoonlijke aanpak met de juiste energieberekening! We begeleiden en volgen je dossier op van A tot Z!

100% Groen

Kies je voor zonnepanelen, dan kies je voor (je eigen) groene energie! Elke zonnestraal zorgt voor energie, zelfs op een bewolkte dag!

Maandelijks plan

Al onze producten en diensten kunnen onder bepaalde voorwaarden ook op maandelijkse basis aangekocht worden!

Kom jij in aanmerking?

Benieuwd of jij in aanmerking komt voor ons maandelijks plan?

Elk huis en elke gezinssituatie vraagt om een andere berekening en een ander financieel plan. Onze adviseurs bekijken samen met jou de mogelijkheden.

  Betaal nu ook in schijven

  Meer over zonnepanelen voor particulieren door H&S Powersolutions in Hasselt

  img-Zonnepanelen

  TIER 1 ZONNEPANELEN

  Laat de zon uw energiefactuur betalen!

  30 jaar redenementsgarantie

  Onze zonnepanelen hebben doorgaans een rendementsgarantie van gemiddeld 30 jaar en gaan doorgaans 40 jaar mee.

  Geen zon? Geen probleem!

  Een zonnepaneel heeft niet noodzakelijk direct zonlicht nodig: een bewolkte hemel kan nog steeds voldoende energie opwekken. Zelfs maanlicht kan door weerkaatsende UV-stralen, energie opwekken.

  Bespaar op uw energiefactuur!

  Met de stroom die wordt opgewekt door zonnepanelen bespaar je fors op je energiefactuur.

  img Omvormers removebg preview 1 - H&S Powersolutions

  OMVORMERS

  Van gelijkstroom naar wisselstroom

  Een omvormer hoort bij het zonnesysteem.

  De eigenlijke functie van een omvormer is het omzetten van gelijkstroom in wisselstroom. Dit is nodig omdat anders de opgewekte energie niet kan worden gebruikt voor het laten functioneren van de huishoudelijke toestellen.

  Doel:

  Een omvormer vormt een onmisbare schakel binnen een systeem met zonnepanelen. Op het ogenblik dat de panelen licht opvangen en er voldoende opstartspanning naar de omvormer loopt treedt deze in werking.

  Betaal nu ook in schijven

  Ontdek onze unieke formule van zonnepanelen op afbetaling

  Blijven zonnepanelen een goed idee? Uiteraard, zelfs na de terugdraaiende teller bespaar je enorm op je energiefacturen! Dankzij de installatiepremie van de overheid en het voordeel je eigen energie op te wekken én te kunnen verbruiken, verdien je je pv-installatie op langere termijn gewoon terug! Benieuwd wat jij nodig hebt? Contacteer ons en we berekenen jouw persoonlijk plan.