Zonnepanelen
Met zonnepanelen laat u de zon uw energiefactuur betalen!
Onze zonnepanelen ondersteunen u in uw zoektocht naar zekerheid en onafhankelijkheid. H&S Powersolutions begeleidt u met unieke voordelen.

Inclusief
6% btw* Installatie Plaatsing Omvormer Applicatie
Product- en werkgarantie
15 jaar werkgarantie, 30 jaar productgarantie
Vanaf € 150,00 per maand
Tot 120 maanden, geen bijkomende kosten.
Ik wil nog even T3 T5 bedankt om de afwerking die ze gedaan hebben aan mij installatie. Het is en aanrader om met deze firma in zee te gaan . Van a tot z wordt alles zeer goed opgevolgd en afgewerkt. Super . Ga zeker veel reclame maken .
Bart Cordie
H&S Powersolutions

Haalt u het meeste uit uw energie?

Met zonnepanelen bespaart u uiteindelijk op uw energiekosten. Vergelijk uw rekening maar eens met die van uw energieprovider.

Uw provider rekent u prijzen aan die dalen en (vooral) stijgen, terwijl uw pv installatie u nooit onaangenaam verrast. Integendeel, na het afronden van de maandelijkse betalingen blijft alleen de taks over. U maakt uw energie deel van uw woning en hoeft nooit meer te huren. Wanneer u energieonafhankelijk bent hoeft u nooit meer voor de kosten van een ander op te draaien.

Een pv installatie biedt u die onafhankelijkheid. Wanneer de zonnepanelen geplaatst zijn wekken ze meteen energie voor u op. Een zonnepaneel heeft niet noodzakelijk direct zonlicht nodig: een bewolkte hemel kan nog steeds voldoende energie opwekken. Sla de energie die u niet meteen verbruikt op in uw thuisbatterij, dan kunt u ze later weer opwekken. Zelden zult u nog een tweede partij nodig hebben om uw slaapkamer te verwarmen, uw woonkamer te verlichten, of uw huishoudapparaten te gebruiken.

U bespaart dus niet alleen op kosten, maar ook op verbruik, en dat werkt ecologisch.

Denk maar; al die energie moet opgewekt worden (vaak op een verwoestende en vervuilende manier). Die wordt verkocht aan de energieproviders die het op hun beurt aan u doorspelen. Met de zonnepanelen in uw PV-installatie zijn vernielende bouwwerken, vervuilende praktijken, en energieverspilling niet meer aan de orde.

 

Kom in aanmerking voor onze maandelijkse afbetaling.

H&S Powersolutions

  Herkent u deze merken?

  Deze topmerken zijn maar enkelen van onze partners. Samen werken we alleen met topkwaliteit en zorgen we voor panelen, omvormers, en thuisbatterijen die harmonieus met elkaar samenwerken voor u.

   

  We verkleinen het risico voor u...

  Overweegt u al een tijdje om zonnepanelen te laten installeren, maar bent u bang dat de kosten te hoog oplopen of dat het voordeel niet groot genoeg is?

  H&S Powersolutions ontwikkelde een unieke formule die je toelaat van je eigen zonnepanelen en alle voordelen te genieten zonder je spaarrekening te plunderen!

  Dit zelfs via een persoonlijk afbetalingsplan. Al onze producten en diensten kunnen onder bepaalde voorwaarden ook op maandelijkse basis aangekocht worden!

  Vergeet zeker ook niet de premies van de Vlaamse overheid! Bespaar tot € 1.500 bovenop onze formule, zodat u veiliger dan ooit energieonafhankelijk wordt.

   

  Maar vergroten de waarde!

  Bij een PV-installatie van H&S Powersolutions horen immers:

   
  • Zonnepanelen 30 jaar omniumgarantie
  • Omvormer 30 jaar omniumgarantie
  • Opslagbatterij 15 jaar omniumgarantie
  • Werkgarantie 15 jaar omniumgarantie
  • Klantendienst Telefoon of Sociale media
  • Geen bijkomende kosten Eenmalige prijs

  Wij laten ons zelfvertrouwen blijken.

  Dat doen we door garanties te bieden die voor u het voordeligst zijn.

  H&S Powersolutions
  H&S Powersolutions

  Stappenplan

  We houden van transparantie. Onderaan vindt u ons standaard stappenplan.

   
  • Het eerste contact. Stuur een e-mail of bel naar onze collega’s. Zo plannen we samen een afspraak in op een datum die u het beste uitkomt. Het gehele proces dat hierop volgt is vrijblijvend
  • Expertise bij u thuis. Drie experten komen opeenvolgend bij u langs. Eerst bespreken we een installatie die bij u past gebaseerd op uw verbruik en toekomstplannen. Daarna wordt u met financieel advies bijgestaan. Als laatste komt een technisch expert de praktische punten bespreken.
  • Offerte op maat. Op basis van de voorgaande gesprekken maken we een offerte voor u op. Bij H&S powersolutions worden alle documenten voor u behandeld zodat u met duidelijkheid een beslissing kan nemen.
  • De installateur komt langs. We overleggen met u wanneer de installatie het best plaatsvindt. Die installatie duurt doorgaans één of twee dagen. Vervolgens wordt u door onze experten / adviseurs opgevolgd en krijgt u elke twee jaar gratis onderhoud.
  H&S Powersolutions

  Wat is een thuisbatterij nu eigenlijk?

  Kort gezegd; een thuisbatterij is de opslagplaats voor energie die je niet meteen verbruikt.

  De Uv-stralen wekken stroom op in uw zonnepanelen. Die stroom wordt door uw omvormer omgezet in bruikbare elektriciteit, die u dan gebruikt in uw woning…

  Maar wat met de energie die u opwekt, maar niet gebruikt? Wat als u gaat werken, of op vakantie gaat? U hebt immers een leven…

  Vroeger had je de terugdraaiende teller om dit probleem op te lossen, maar die werd stopgezet door de Vlaamse overheid. Maak u geen zorgen, want met een thuisbatterij wordt de ongebruikte energie simpelweg opgeslagen zodat u die weer kan  gebruiken wanneer het weer voor minder ideale omstandigheden zorgt.

  Laat u in 2022 een thuisbatterij leveren of installeren? Dan komt u in aanmerking voor een premie. Om de overgang naar de batterijen vlotter te laten verlopen krijgt u tot wel € 1750 of 40% van de factuur inclusief btw.

  Een thuisbatterij is dus een basisonderdeel van uw PV-installatie. Ze helpt u uw energieverbruik te optimaliseren en energieonafhankelijk te zijn.

  Heeft u al een PV-installatie, maar nog geen thuisbatterijen? Vraag ze dan apart aan, want we helpen u graag uit de nood!

   

   FAQ

   1. Wat is het rendement met zonnepanelen?

   Veel leveranciers van zonnepanelen berekenen een verkeerd rendement. Ze nemen vaak de afschrijving niet mee en vergeten de degradatie (jaarlijkse vermindering van opbrengst). Ook vergeten ze dat de omvormer na 15 jaar vervangen dient te worden. Als je die allemaal meeneemt dan blijkt het rendement op de investering circa 4 tot 6% te bedragen. Nog altijd meer dan op een spaarrekening.  Laat je niet gek maken met percentages van 10%.

   2. Is er een btw-verlaging voor zonnepanelen?

   Jazeker! Is je woning ouder dan 10 jaar en gebruik je ze uitsluitend of hoofdzakelijk als privéwoning? Dan kom je voor de plaatsing van zonnepanelen in aanmerking voor het verlaagde btw-tarief van 6% in plaats van 21%. En dat zowel voor de materiaal- als de arbeidskosten. Dat betekent een flink prijsverschil op je eindfactuur!

   3. Wat zijn de beste zonnepanelen?

   Tier 1 categorie zonnepanelen zijn allemaal toppers. Daarbinnen zijn er nog verschillende merken en modellen. Die zijn onderling verschillend en voor het beste resultaat bespreekt u best uw noden met een energie-adviseur.

   4. Wat is het verschil tussen blauwe en zwarte zonnepanelen?

   Blauwe zonnepanelen zijn polykristallijne zonnepanelen. Dat betekent dat elke cel bestaat uit meerdere, onregelmatig op elkaar aansluitende siliciumkristallen.

   Zwarte zonnepanelen zijn monokristallijne zonnepanelen. Bij deze zonnepanelen vormt één enkel siliciumkristal de basis voor een zonnecel.

   Maar de belangrijke verschillen zijn dat blauwe zonnepanelen goedkoper zijn, iets minder rendement leveren en over het algemeen  minder lang meegaan.

   5. Hoe rendabel zijn Zonnepanelen in 2022?

   Ook hier geld de regel dat u voor het ideale rendement best nog in gesprek gaat met een adviseur.

   Bij H&S Powersolutions bieden we wel een rendementsgarantie van 80%. Gemiddeld heeft u uw investering terugverdiend tussen de 3-4 jaar.

   6. Wat zijn de mogelijkheden voor zonnepanelen op een huurhuis?

   Als je schriftelijke toestemming hebt van de verhuurder, kun je zonnepanelen later installeren. Lees meer over zonnepanelen voor huurders. Je kunt ook in zonnepanelen investeren die niet op je eigen dak komen

   7. Ik huur van een woningcorporatie, zijn zonnepanelen mogelijk?

   Als je bij een corporatie huurt en een gemeenschappelijk dak hebt, kan de woningcorporatie gebruikmaken van een stroomverdeler om de maximale (financiële) opbrengst uit de zonnepanelen te halen voor haar huurders.

   8. Hoe belangrijk is het aantal zonuren?

   Hoe meer zon hoe beter natuurlijk!

   Maar eigenlijk wordt er stroom opgewekt vanaf het moment de zon opkomt tot hij ondergaat.

   Ook bij bewolkt of regenweer weer produceren de zonnepanelen stroom, hoewel minder dan bij zonnig weer.

   Afhankelijk van de windrichting waarin u uw zonnepanelen installeert zal u PV-installatie ‘s morgens, ‘s middags, of ‘s avonds meer stroom opwekken.

   9. Zorgen zonnepanelen voor een noodvoorziening bij stroomstoring?

   Zonnepanelen op zich zorgen niet voor een noodvoorziening. De omvormer heeft namelijk een miniscule hoeveelheid stroom van het net nodig om gelijkstroom naar wisselstroom om te zetten. maar H&S biedt u een back up box die ervoor zorgt dat uw omvormer, in geval van een stroompanne, nog steeds de energie omzet zodat u op een normale manier verder kan gaan.