WK Deals

Terwijl onze Rode Duivels scoren in Qatar, kan jij ook geweldige deals scoren bij H&S PowerSolutions. Maak een afspraak en bestel van 23 november t.e.m 30 november een PV-installatie bij ons en ontvang 1 Zonnepaneel, E-step of Smartwatch volledig gratis. Verkies je liever een kleinere PV-installatie? Gebruik dan je eigen zonne-energie om je smartwatch op te laden, of misschien rij je dan binnenkort met je gloednieuwe elektrische step naar je werk. Je eigen energie opwekken en tegelijkertijd op je brandstof besparen? Een win-winsituatie voor jou.

Wil jij genieten van deze deal? Klik hieronder en vul het contactformulier van 23 november tot 30 november in om je cadeau te claimen.

H&S Powersolutions

Haal meer uit jouw energie met H&S PowerSolutions!

Terwijl onze Rode Duivels scoren in Qatar, kan jij ook geweldige deals scoren bij H&S Powersolutions. Bestel vóór 30 november een PV-installatie bij ons en krijg 1 zonnepaneel volledig gratis. Verkies je liever een kleinere PV-installatie? Gebruik dan je eigen zonne-energie om je smartwatch op te laden, of misschien rij je dan binnenkort met je gloednieuwe elektrische step naar je werk. Je eigen energie opwekken en tegelijkertijd op je brandstof besparen? Een win-winsituatie voor jou.

H&S Powersolutions

Voorwaarden

Ter aanvulling van onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn deze tijdelijke voorwaarden van toepassing van 23 november 2022 t.e.m. 30 november 2022. Door te kiezen voor een PV-installatie via directe betaling van H&S Powersolutions ga je akkoord met de tijdelijke voorwaarden van deze actie en verbind je jezelf ertoe deze na te leven.

Bij aankoop van een PV-installatie van minimaal 12 zonnepanelen komen klanten in aanmerking voor een verminderd factuurbedrag (hierna de ‘korting’ genoemd). De berekening van de korting gebeurt door de aankoopprijs van 1 zonnepaneel af te houden van het totale factuurbedrag van de PV-installatie. De zonnepanelen dienen aangekocht te worden bij H&S Powersolutions en geïnstalleerd te worden door de installateurs van H&S Powersolutions. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de door H&S Powersolutions verstrekte korting.

Bij aankoop van een PV-installatie van minimaal 12 zonnepanelen komen klanten in aanmerking voor een extra cadeau in de vorm van een elektrische step of een smartwatch (hierna de ‘cadeaus’ genoemd). De cadeaus worden door H&S Powersolutions uitgekozen en bij de installatie geleverd bij de klant. Voor retournering, garanties of onderhoud op de cadeaus moet men beroep doen op de handelaar die door H&S Powersolutions aangewezen wordt als derde partij. H&S Powersolutions staat niet in voor retournering, inwisseling of onderhoud op de cadeaus. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de door H&S Powersolutions verstrekte cadeaus.

Om deel te nemen aan deze WK deals dien je het contactformulier bovenaan de webpagina in te vullen. Afhankelijk van het aantal zonnepanelen dat je opneemt in je PV-installatie heb je recht op volgende deals:
– Indien 12 zonnepanelen of meer: een korting t.w.v. 1 zonnepaneel op het totaalbedrag.
– Indien minder dan 12 zonnepanelen: een elektrische step of smartwatch.

Haal meer uit jouw energie met H&S PowerSolutions!

Om de aftrap van het WK te vieren geven we 1 zonnepaneel gratis bij je gloednieuwe PV-installatie! Maak een afspraak en Bestel van 23 november tot 30 november en krijg 1 zonnepaneel volledig gratis! Profiteer tot 30 november van onze unieke WK-deals!

Actie geldig van 23 t.e.m. 30 november. 

H&S Powersolutions

Schrijf je nu in!

Naam

Haal meer uit jouw energie met H&S PowerSolutions!

H&S PowerSolutions is een snelgroeiend energiebedrijf geboren en getogen in het hartje van Hasselt. Zoals de naam al aangeeft, zijn wij gespecialiseerd in hernieuwbare energie. Samen met ons team zorgen wij voor een energieonafhankelijk Vlaanderen. Elke burger een duurzame energieoplossing bieden, is onze droom. Dit kan bij ons zónder een ware plundering van jouw spaargeld.

Wij werken samen

Want bij oplossingsgericht zijn hoort nu eenmaal ook samenwerken. Samenwerken met u. Daar is vertrouwen voor nodig, en rond dat vertrouwen hebben we heel onze service-methode opgebouwd.

Het begint bij onze adviseurs die verschillende keren voor de installatie bij u op gesprek komen zodat alle vragen worden beantwoord en u zich zelfverzekerd op de toekomst kunt richten. We zijn ook 24/7 beschikbaar om te bellen of te mailen, niet alleen voor en tijdens de installatie maar ook alle jaren daarna. Wij laten u niet vallen wanneer de betaling afgerond is!

Trouwens, over jaren gesproken; H&S Powersolutions biedt langere garanties dan u doorgaans op de markt vindt.
Dat is de kern van wie wij zijn. Laat ons met u samenwerken.

H&S Powersolutions

Zonnepanelen

Al vanaf € 150,00 per maand

H&S Powersolutions

Dakrenovaties

Al vanaf € 200,00 per maand

H&S Powersolutions

Thuisbatterij

Al vanaf € 69,00 per maand

H&S Powersolutions

Elektrische boiler

Al vanaf € 69,00 per maand

Contact

Wil je graag advies of heb jij een vraag over allerlei energie-oplossingen? Je kan ons bereiken op het nr. 011 48 28 55 of mail ons via klantenservice@hs-powersolutions.be