Dakrenovatie en renovatiewerken

Van afbraak tot opbouw!

Vanaf 2021

Overkoepelende renovatiepremie

Tot 30%

Hebt u plannen om uw woning te renoveren? Dan kunt u misschien rekenen op de steun van de Vlaamse renovatiepremie.

Dakrenovatie

Met of zonder isolatie

U wenst uw dak te vernieuwen?

Is uw dak aan vervanging toe? Heeft u regelmatig last van waterinsijpeling en vocht? Opteer dan voor een dakrenovatie op maat door H&S Powersolutions uit Hasselt.

Volledige vernieuwing

Uw bestaand dak wordt tot aan de steunbalken verwijderd inclusief corniche en dakgoot. Indien gewenst wordt ook isolatie voorzien. Daarnaast plaatst men een dampscherm om vocht tegen te houden. Vervolgens worden de stoflatten, panlatten en de dakpannen aangebracht.

 

Minder energieverspilling

Via het dak gaat heel wat energie verloren. U kunt dit tegengaan door uw dak te laten vernieuwen en isolatie te laten voorzien. Dankzij de correcte dakrenovatie te Hasselt zult u uw energiefactuur flink zien dalen. Een mooie investering die u in een korte tijd terugwint!

Onze opties

Dakonderhoud– Reinigen van het dak
– Ontmossen
– Kleine reparaties
– Schoonmaken en repareren van dakgoten
Dakreparatie– Verhelpen van lekkages
– Herstel van de dakbedekking
Dakrenovatie– Nieuwe laag EPDM of bitumen
– Plaatselijk vervangen van daklatten en/of dakpannen

Renovatiewerken

Van afbraak tot opbouw

Totale renovatie met all-round partner

Een renovatie brengt vaak heel wat problemen en stress met zich mee. Dit hoeft niet zo te zijn want dankzij de hulp van H&S Powersolutions kunt u een zorgelijke verbouwingsperiode tegenmoet gaan. U krijgt maximale ondersteuning van begin tot eind.

Eén partner voor alle taken

U bepaalt zelf in welke maten het team van H&S Powersolutions voor u wordt ingeschakeld. Onze experts kunnen u bijstaan in nagenoeg alle fases van de bouw, en dat met de nodige aandacht voor detail maat dit is uiteraard geen verplichting

Jarenlange ervaring

Doorheen de jaren heeft H&S Powersolutions heel wat ervaring opgebouwd in sanitair, verwarming, dakwerken, riolering en interieur. U kunt dan ook rekenen op een volledige coördinatie van de werf. Vertrouw uw totale renovatie daarom aan ons toe en u zult maximaal tevreden zijn met het eindresultaat.

Ramen en deuren

Bespaar door de warmte binnen te houden!

Haal je E-pijl naar beneden!

Beschikbaar in diverse materialen!

Kwalitatieve producten

Een gespecialiseerde leverancier voor uw nieuwe ramen en deuren?  Kies voor de hulp van H&S Powersolutions. U kunt kiezen tussen PVC, hout of aluminium, afhankelijk van uw eigen voorkeur en de stijl van uw woning. 

Duurzaam

Perfecte isolatie

De nieuwste ramen en deuren die H&S Powersolutions bezitten een isolerend effect waardoor u flink kunt besparen op uw energiefactuur.  Zowel voor nieuwbouw- als verbouwingsprojecten kunt u rekenen op een feilloze service. Bovendien heeft u genoeg keuze uit diverse profielen zodat er voor elke woning een oplossing is.

 

Kleuren & Styling

Eindeloze mogelijkheden voor renovatie en nieuwbouw met onze decoren & aluminiumvoorzetschalen.

Kleuren

Alle kleuren zijn uitgerust met een innovatieve technologie, die duidelijk verbeterde gebruikseigenschappen alsook een nog langere levensduur van de oppervlaktes garandeert.

Want de kleuren zijn voorzien van speciaal daarvoor ontwikkelde gepatenteerde pigmenten, die de oppervlaktetemperatuur van gefolieerde kozijnen aanzienlijk verlaagd. Er staan u meer dan 40 kleuren ter beschikking, die een individuele styling en kleurgeving van de gevel mogelijk maken.

De ramen en deuren zijn gemaakt uit sterke en duurzame materialen die een lange levensduur, standaard hoge veiligheidsgraad en uitzonderlijke warmte- en geluidsisolatie garanderen. Uw ramen en deuren worden geplaatst door het eigen team. Alles wordt vakkundig gemonteerd en geplaatst door onze vakbekwame medewerkers.