Uw raam op de toekomst

Met een stevige kaderening en helder glas bezorgen we u een zonnig vooruitzicht voor uw nieuwe ramen.

H&S Powersolutions

Drie redenen om te kiezen voor onze ramen:

Wij werken uitsluitend met kwalitatieve producten van erkende leveranciers en bieden een ruime keuze aan materialen en modellen. Zo zijn onze ramen beschikbaar in materialen als PVC, hout en aluminium. 

De nieuwste ramen van H&S Powersolutions bezitten een isolerend effect, waardoor u flink kunt besparen op uw energiefactuur. 

Dit zelfs via een persoonlijk afbetalingsplan voor uw ramen. Al onze producten en diensten kunnen onder bepaalde voorwaarden ook op maandelijkse basis aangekocht worden! Maak gebruik van deze mogelijkheid om de beste combinaties te maken.

Hoe vaak krijgt u de kans om met een laag financieel risico de woning van uw dromen te krijgen?

  Het raam van de toekomst.

  Dankzij een unieke en strakke vormgeving werd hier een uiterst minimalistisch raam gecreëerd.

  H&S Powersolutions

  Zo gaan wij te werk!

  • Het eerste contact. Stuur een e-mail of bel naar onze collega’s. Zo plannen we samen een afspraak in op een datum die u het beste uitkomt.
  • Er wordt een plan gemaakt. Er komt een medewerker langs die met u de gewenste renovatie werken bespreekt en een tijdsplan opstelt.
  • Een offerte op maat Één tot twee weken later wordt u gecontacteerd door onze medewerkers met een offerte voor u.
  • De Aannemer komt langs De aannemer komt nog bij u langs om uw wensen nog eens duidelijk te maken en afmetingen te nemen.
  • Het werk begint. We beginnen aan de renovatie. Het werk wordt regelmatig gecontroleerd en onze klantendienst staat u tijdens het gehele proces bij met vragen, wensen, of klachten.
  • Zo goed als nieuw. De renovatie is afgewerkt en u kan er volop van genieten. Na een korte periode wordt er weer contact met u opgenomen om nog een laatste maal het werk te controleren.