Stap door de juiste deur naar binnen

U wilt naar een praktische en stijlvolle deur.
H&S Powersolutions wilt voor u een ideale match zoeken.

H&S Powersolutions

Investeren zonder investeringskost? Top!

Elegant…
Modern…
Krasbestendig…
Duurzaam…
Kwaliteitsvol…
Brandveilig…

Dit zijn maar een paar van de kwaliteiten waar al onze deuren aan moeten voldoen. En dan kunt u zelf nog kiezen wat voor stijl, kleur, materiaal en beglazing!

Wij zijn enthousiast bezig met de visie van onze klanten een realiteit te maken.

Dit zelfs via een persoonlijk afbetalingsplan voor uw ramen. Daarom komen al onze producten en diensten  onder bepaalde voorwaarden in aanmerking om ook op maandelijkse basis aangekocht te worden!

Geen investeringskost, want met onze deuren bespaar je meer door je energie binnenshuis te houden dan je per maand betaald. Maak gebruik van deze mogelijkheid om de beste combinaties te maken.

Hoe vaak krijgt u de kans om met een laag financieel risico de woning van uw dromen te krijgen?

  Wat kunnen wij voor u betekenen?

  H&S Powersolutions

  Zo gaan wij te werk!

  • Het eerste contact. Stuur een e-mail of bel naar onze collega’s. Zo plannen we samen een afspraak in op een datum die u het beste uitkomt.
  • Er wordt een plan gemaakt. Er komt een medewerker langs die met u de gewenste renovatie werken bespreekt en een tijdsplan opstelt.
  • Een offerte op maat Één tot twee weken later wordt u gecontacteerd door onze medewerkers met een offerte voor u.
  • De Aannemer komt langs De aannemer komt nog bij u langs om uw wensen nog eens duidelijk te maken en afmetingen te nemen.
  • Het werk begint. We beginnen aan de renovatie. Het werk wordt regelmatig gecontroleerd en onze klantendienst staat u tijdens het gehele proces bij met vragen, wensen, of klachten.
  • Zo goed als nieuw. De renovatie is afgewerkt en u kan er volop van genieten. Na een korte periode wordt er weer contact met u opgenomen om nog een laatste maal het werk te controleren.