De weg naar ramen en deuren

Wilt u uw woning beter isoleren? Misschien zijn uw ramen of deuren versleten? Of u wilt gewoon een nieuwe stijl thuis.

Wat uw wensen ook zijn, H&S Powersolutions helpt u op weg.

 
H&S Powersolutions

Uw woning, uw persoonlijkheid

Een huis is toch wel een beetje een afspiegeling van onszelf, niet? We willen graag dat het tegen een stootje kan. We willen dat het de hitte, koude, wind en regen kan weerstaan terwijl het lekker comfortabel blijft binnen. En liefst willen we nog dat het allemaal een beetje stijlvol kan.

Bij H&S Powersolutions begeleiden we u van A tot Z. We hebben een wijde selectie stijlen, materialen, kleuren. De ramen en deuren worden tijdig gecontroleerd, geleverd en stipt geïnstalleerd. Én we zijn steeds beschikbaar voor bijstand.

Voor ons bent u namelijk geen ticket, geen nummer waar we simpelweg de standaardinstallatie moeten leveren en klaar.

Door ervaring weten we dat vertrouwen tussen de klant en ons de beste voorspeller is voor een happy ever after. Dat vertrouwen willen wij verdienen door een oprechte interesse in uw visie en een vlotte communicatie doorheen het bouwproces.

 

Ons aanbod

We werken uitsluitend met kwalitatieve producten van erkende leveranciers en bieden een ruime keuze aan materialen en modellen. Zo zijn onze ramen en deuren beschikbaar in materialen als PVC, hout en aluminium.

 

Onze formule bespaart in jouw portemonnee

H&S Powersolutions ontwikkelde een unieke formule die je toelaat van je renovatiewerken en  voordelen te genieten zonder je spaarrekening te plunderen!

Dit zelfs via een persoonlijk afbetalingsplan voor uw ramen en deuren. Al onze producten en diensten kunnen onder bepaalde voorwaarden ook op maandelijkse basis aangekocht worden!

Vergeet ook de overkoepelende Renovatiepremie tot 30% van de totale factuur niet! Want als u plannen heeft om uw woning te renoveren, dan kunt u misschien rekenen op de steun van de Vlaamse renovatiepremie.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

H&S Powersolutions

Zo gaan wij te werk!

  • Het eerste contact. Stuur een e-mail of bel naar onze collega’s. Zo plannen we samen een afspraak in op een datum die u het beste uitkomt.
  • Er wordt een plan gemaakt. Er komt een medewerker langs die met u de gewenste renovatie werken bespreekt en een tijdsplan opstelt.
  • Een offerte op maat Één tot twee weken later wordt u gecontacteerd door onze medewerkers met een offerte voor u.
  • De Aannemer komt langs De aannemer komt nog bij u langs om uw wensen nog eens duidelijk te maken en afmetingen te nemen.
  • Het werk begint. We beginnen aan de renovatie. Het werk wordt regelmatig gecontroleerd en onze klantendienst staat u tijdens het gehele proces bij met vragen, wensen, of klachten.
  • Zo goed als nieuw. De renovatie is afgewerkt en u kan er volop van genieten. Na een korte periode wordt er weer contact met u opgenomen om nog een laatste maal het werk te controleren.