Bespaar door de warmte binnen te houden!

Eindeloze mogelijkheden voor renovatie- en nieuwbouwprojecten met onze decors en voorzetschalen van aluminium.

 

Onze ramen en deuren

Wij werken uitsluitend met kwalitatieve producten van erkende leveranciers en bieden een ruime keuze aan materialen en modellen. Zo zijn onze ramen en deuren beschikbaar in materialen als PVC, hout en aluminium. 

De nieuwste ramen en deuren van H&S Powersolutions bezitten een isolerend effect, waardoor u flink kunt besparen op uw energiefactuur. 

A little girl stands on the windowsill in front of the panoramic windows indoor

Ramen & deuren op maat

Kies voor de hulp van H&S Powersolutions. U kunt kiezen tussen PVC, hout of aluminium, afhankelijk van uw eigen voorkeur en de stijl van uw woning. 

Haal je E-pijl naar beneden!

Kies voor ramen en deuren van H&S Powersolutions

Net als voor de ramen kan u ook voor de deuren van H&S Powersolutions kiezen uit PVC, hout, en aluminium. Dat geldt voor alle soorten deuren, inclusief poorten en schuifdeuren, evenals standaard deuren.

farbgestaltung3 - H&S Powersolutions

Kwaliteit deuren & ramen

De ramen vormen een cruciaal onderdeel van uw woning, zowel voor het interieur als het exterieur. Wij vinden het daarom belangrijk dat uw ramen kwalitatief hoogstaand zijn en goed passen bij de stijl van uw woning.

Zo kan u kiezen voor ramen van PVC met dubbele of zelfs driedubbele beglazing, ramen van hoogstaand aluminium in verschillende kleuren, en houten raam gemaakt van verschillende soorten eikenhout. De kleuren aan de binnenkant kan u vanzelfsprekend helemaal zelf kiezen. Daarnaast kunnen we ook zorgen voor de filters, de luchtroosters, en de ventilatieroosters, en kan u ook bij ons terecht voor speciale soorten ramen, waaronder vliegenramen, schuiframen, en zonweringen.

Kom jij in aanmerking?

Benieuwd of jij in aanmerking komt voor ons maandelijks plan?

Elk huis en elke gezinssituatie vraagt om een andere berekening en een ander financieel plan. Onze adviseurs bekijken samen met jou de mogelijkheden.