Logo H&S PowerSolutions

Zonnepanelen

Bespaar gemiddeld €1.500 per jaar met zonnepanelen!

Bereken hoeveel u kan besparen met een zonne-installatie!

Verlaag
uw energierekening

Een zonne-installatie is een slimme energieoplossing die helpt uw energiefactuur te verlagen. Zo maakt u gebruik van de gratis energie van de zon en profiteert u daarbovenop van fiscale voordelen.

Onafhankelijk van energieprijzen

Zonnepanelen bieden energie-onafhankelijkheid en bescherming tegen stijgende energieprijzen. Bovendien bent u minder afhankelijk van het elektriciteitsnet en bespaart u op lange termijn veel geld uit.

Een groene toekomst begint bij uw huis

Zonnepanelen produceren duurzame energie en helpen u uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Daarnaast verhoogt u ook nog eens de waarde van uw woning.

Voldoe aan de wettelijke milieunormen

Zonnepanelen zijn tegenwoordig onmisbaar bij nieuwbouwprojecten. Het is volgens de huidige EPB-eisen wettelijk verplicht om hernieuwbare energie op te wekken als we bijna-energieneutrale huizen bouwen.

Waarom kiezen voor zonnepanelen van H&S Powersolutions?

Bij H&S Powersolutions verzorgen we uw zonne-installatie van A-Z.

Begeleiding bij de premieaanvraag

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over het aanvragen van uw zonnepanelenpremie. Wij begeleiden u bij het administratieve werk, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van de voordelen van zelf-opgewekte energie.

Begeleiding bij de aanmelding

Onze medewerkers zullen de aanmelding van uw zonne-installatie bij Fluvius in orde brengen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de administratie. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de aanmelding soepel en foutloos verloopt.

Installatie binnen 6 weken

Binnen 6 weken na uw bestelling komt één van onze installatieteams uw kant op. Bij H&S PowerSolutions gaan de wachttijden nooit lang afwijken hiervan. Onze klanten zo snel mogelijk helpen is onze doelstelling, zodat u snel van van uw besparingen kunt genieten.

Éénmalige werkgarantie van 15 jaar

Hebt u zonnepanelen op uw dak liggen, maar wilt u dakwerken uitvoeren? Onze techniekers komen éénmalig gratis uw zonnepanelen demonteren en na de dakwerken terug monteren. Zo kunt u zich volledig concentreren op het uitvoeren van de dakwerken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw zonnepanelen.

Gratis reinigingsbeurten

Met onze onderhoudsservice hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud van uw zonnepanelen. Wij zorgen ervoor dat uw zonnepanelen professioneel worden gereinigd, zodat uw zonnepanelen altijd in topconditie blijven.

Maandelijks afbetalingsplan

Bij H&S PowerSolutions kunt u genieten van uw volledige zonne-installatie zonder uw spaarrekening te plunderen. Al onze producten en diensten kunnen worden aangekocht op maandelijkse basis. Onze financiële experts stellen een persoonlijk afbetalingsplan samen voor u.

Bereken eenvoudig uw besparing

Met onze berekeningstool ziet u meteen hoeveel u kan besparen met zonnepanelen. Selecteer uw jaarlijks energieverbruiken en krijg onmiddelijk een indicatie van de besparingen die u kunt realiseren met het plaatsen van zonnepanelen.

Bespaar tot € per maand

Je jaarverbruik in kWh
Per maand
tot
Per jaar
tot
Na 15 jaar
tot

Veelgestelde vragen

Ja, het is mogelijk om zonnepanelen op een plat dak te installeren. Sterker nog, platte daken zijn vaak bijzonder geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen omdat ze vaak een groot oppervlak hebben dat kan worden gebruikt om de panelen te plaatsen. Er zijn verschillende manieren om zonnepanelen op een plat dak te installeren, zoals op een frame of op een ballast systeem dat de panelen op hun plaats houdt. Het is wel belangrijk om bij het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak rekening te houden met de windbelasting en de dakbelasting.

De regels voor een vrijstelling van de vergunningsplicht voor zonnepanelen zijn beschreven op de website van het omgevingsloket. De gemeente kan bijkomende voorwaarden opleggen. Informeer dus altijd bij de gemeente.

Het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft om uw huis van stroom te voorzien hangt af van uw energieverbruik, de locatie van uw woning en het vermogen van de zonnepanelen. Onze experten kunnen u helpen bij het bepalen van het juiste aantal panelen dat nodig is om uw energieverbruik te dekken.

Ja, u kunt uw zonnepanelen ook in de winter gebruiken. Hoewel de opbrengst van zonnepanelen afhankelijk is van de hoeveelheid zonlicht die ze ontvangen, kunnen zonnepanelen nog steeds stroom produceren, zelfs op bewolkte dagen. In de winter zijn de dagen korter en kan er meer bewolking zijn, waardoor de opbrengst van zonnepanelen mogelijk lager is dan in de zomer, maar zonnepanelen blijven een efficiënte en duurzame manier om energie op te wekken gedurende het hele jaar.

Wij geven op zonnepanelen 30 jaar omniumgarantie. Op de omvormer 30 jaar omniumgarantie. Op de opslagbatterij 15 jaar omniumgarantie en een werkgarantie van 15 jaar.

Hebt u zonnepanelen op uw dak liggen, maar wilt u dakwerken uitvoeren? Onze techniekers komen éénmalig gratis uw zonnepanelen demonteren en na de dakwerken terug monteren. Zo kunt u zich volledig concentreren op het uitvoeren van de dakwerken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw zonnepanelen.

 

Contacteer ons hier indien je dakwerken wil uitvoeren.

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over het aanvragen van uw zonnepanelenpremie. Wij helpen u met al het administratieve werk, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van de voordelen van zelf-opgewekte energie.

Met onze onderhoudsservice hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud van uw zonnepanelen. Wij zorgen ervoor dat uw zonnepanelen professioneel worden gereinigd, zodat uw zonnepanelen altijd in topconditie blijven.

Verlaag uw energierekening, investeer in uw toekomst

Zonnepanelen verlagen uw energiefactuur aanzienlijk omdat ze stroom kunnen opwekken uit zonlicht. Hierdoor hoeft u geen elektriciteit aan te kopen bij uw energieleverancier. Als uw huis voldoende zonlicht ontvangt, kan het zonnepanelensysteem een deel of zelfs het volledige elektriciteitsgebruik van uw woning opwekken. 

Zonnepanelen zijn de populairste oplossing voor gezinnen die zekerheid willen dat hun investering wordt terugverdiend en tegelijkertijd minder afhankelijk willen worden van dure netstroom. Bovendien heeft een zonne-installatie een zeer lange levensduur dat zelden onderhoud vereist. 

Onafhankelijk van energieprijzen

Met zonnepanelen wordt u minder afhankelijk van het elektriciteitsnet. De zonne-energie gaat onmiddellijk naar uw huishoudtoestellen, waardoor u op deze momenten geen energie van het elektriciteitsnet afneemt. Door slim om te springen met uw energieverbruik, gaat u fors kunnen besparen op uw energiefactuur.

Bovendien geniet u ook van een compensatie voor de overtollige energie die u terug op het net plaatst. Dit heet een injectievergoeding en die krijgt u van uw energieleverancier. Wilt u nóg onafhankelijker worden van het elektriciteitsnet en nóg meer uit uw zonnepanelen halen? Een thuisbatterij slaat overtollige energie op van uw zonnepanelen, zodat u deze op een later tijdstip kan gebruiken.

Een groene toekomst begint bij uw huis

Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor uw portemonnee, ze zijn ook goed voor het milieu. In plaats van stroom aan te kopen bij uw energieleverancier produceren uw zonnepanelen groene zonne-energie voor uw woning. Dit vermindert CO2-uitstoot en helpt om schadelijke broeikasgassen te verminderen.

Naast de positieve effecten op het klimaat, helpen zonnepanelen u ook om zuiniger om te gaan met uw energie. Zonnepanelen bieden u de mogelijkheid om uw gedrag aan te passen en uw energieverbruik optimaal af te stemmen op de piekzonuren. Al deze factoren zorgen ervoor dat uw huis in waarde stijgt. 

Voldoe aan de wettelijke milieunormen

Door de strengere verplichtingen van de Vlaamse overheid op vlak van duurzame energie, zoeken steeds meer gezinnen naar duurzame oplossingen voor hun woning.

Om te voldoen aan de energieprestatieregelgeving (EPB) voor nieuwbouwprojecten, moeten de woningen een bepaald deel van hun energie uit hernieuwbare bronnen halen. Daarom blijven zonnepanelen de populairste oplossing om te besparen op uw energiefactuur en daarnaast beantwoorden deze aan de EPB-eisen voor nieuwbouwwoningen.

Voordelen van financiering voor zonnepanelen

bespaar op energiekosten

Vanaf € 150,00 p/m

Met onze financieringsopties voor zonnepanelen kunt u vanaf € 150,00 per maand investeren in uw eigen energie-onafhankelijkheid. U kunt tot 120 maanden financieren, zonder bijkomende kosten.

Deskundig advies

H&S Powersolutions begeleidt u met unieke voordelen, waaronder advies over uw zonnepanelen, uw maandelijkse betalingen en uw kredietaanvraag, allemaal in één gesprek met uw expert.

Terugbetalen op jouw tempo

Met onze financieringsopties kunt u terugbetalen op uw eigen tempo en profiteert u van een aantrekkelijke rentevoet. Hierdoor houdt u uw maandbudget onder controle en betaalt uw investering zich gedeeltelijk terug door de besparing op uw elektriciteitsfactuur.

Onze werkwijze

We houden van transparantie. Onderaan vindt u ons standaard stappenplan.

01. Het eerste contact

Vul het contactformulier in of neem contact op met ons via mail of telefoon. Zo plannen we samen een afspraak in op een datum die u het beste uitkomt.

02. Expertise bij u thuis

Drie experten komen opeenvolgend bij u langs. Eerst bespreken we een installatie die bij u past gebaseerd op uw verbruik en toekomstplannen. Daarna wordt u met financieel advies bijgestaan. Als laatste komt een technisch expert de praktische punten bespreken.

03. Offerte op maat

Op basis van de voorgaande gesprekken maken we een offerte voor u op. Bij H&S Powersolutions worden alle documenten voor u behandeld voor uw gemak, zodat u met duidelijkheid een beslissing kan nemen.

04. De installateur komt langs

We overleggen met u wanneer de installatie het best plaatsvindt. De installatie duurt doorgaans een halve dag. Vervolgens wordt u door onze adviseurs opgevolgd en krijgt u elke twee jaar gratis onderhoud.

Wat onze klanten vertellen

4.7/5

4,7 Sterren | 585 Reviews

Elsy Vanroy
Top service!
Lees verder
Installatie van de zonnepanelen werd van a tot z perfect afgewerkt. De techniekers voor de aansluiting (modem en app) bleven zoeken tot ze uiteindelijk de zaak opgelost hadden.
Filiz Findik
Lieve en behulpzaam personeel!
Lees verder
Heel tevreden met onze zonnepanelen! De installatie zelf ging heel vlotjes. Lieve en behulpzaam personeel. Vooral dank aan meneer Rasim dat hij de tijd nam om de installatie grondig uit te voeren! ☺️
Sophie Mardulier
Zeer professioneel!
Lees verder
Zeer tevreden over onze aankoop van zonnepanelen en batterij bij H&S PowerSolutions! Vlotte installatie en ook de dienst na verkoop verloopt zeer professioneel.
Mark Blevi
Top team!
Lees verder
Wij zijn bij deze tevreden eigenaars van zonnepanelen installatie met thuisbatterij, ook zeer tevreden over de installateurs de nodige professionele uitleg top team team 2 en team 3!!
Jan Verreyt
Google review
Lees verder
Heel vriendelijke en professionele mensen. Systeem werkt prima met heel goede opbrengst
Laurent Verhasselt
Google review
Lees verder
Zeer tevreden van de servies proper werk
Tim Gryffroy
Google review
Lees verder
Snelle en vlotte service. Was dik in orde
Sander Cuyt
Google review
Lees verder
offerte op maat, snel kunnen installeren na bestelling, proper achtergelaten. goede en duidelijke uitleg. goed opvolging.
Lieve Schoofs
Google review
Lees verder
Wij zijn heel tevreden over de mensen die deze week de nieuwe zonnepanelen geplaatst hebben. Vandaag werden de "oude" gekuist, ook over deze mensen heel tevreden.
Aya ouaki
Google review
Lees verder
Vandaag onderhoudsbeurt gehad van de zonnepanelen. Na 1 jaar plaatsing.Fijn