Logo H&S PowerSolutions

Thuisbatterij

Bespaar gemiddeld 20 tot 30% meer met het gebruik van een thuisbatterij!

Bereken hoeveel u kan verdienen met een thuisbatterij!

Haal meer rendement uit uw zonne-installatie

Bent u bezorgd over de hoeveelheid zonne-energie die verloren gaat naar het net? Met een thuisbatterij kunt u meer van uw eigen zonne-energie zelf benutten!

Verminder afname van het elektriciteitsnet

Wilt u uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet sterk verminderen? Met een thuisbatterij zal u nog minder netstroom gebruiken en zo uw energiekosten fors verlagen!

Verbruik meer groene energie

Een thuisbatterij slaat opgewekte zonnestroom op en maakt het mogelijk om meer van uw eigen, duurzame zonne-energie te gebruiken. Zo kunt u uw CO₂-uitstoot verminderen.

Vermijd hoge verbruikspieken

Met het capaciteitstarief vermijdt u best hoge verbruikspieken. Gebruik meer van uw eigen opgeslagen zonne-energie en voorkom hoge verbruikspieken en -kosten van het net.

Waarom kiezen voor een thuisbatterij van H&S PowerSolutions?

Bij H&S Powersolutions verzorgen we uw zonne-installatie van A-Z.

Begeleiding bij de aanmelding

Onze medewerkers zullen u begeleiden met de aanmelding van uw thuisbatterij bij Fluvius. Zodat u zich kunt concentreren op het genieten van de voordelen van duurzame energie.

Maandelijks afbetalingsplan

Bij H&S PowerSolutions kunt u genieten van uw zonne-installatie met thuisbatterij zonder uw spaarrekening te plunderen. Al onze producten en diensten kunnen worden aangekocht op maandelijkse basis. Onze financiële experts stellen een persoonlijk afbetalingsplan samen voor u.

Nauwkeurige monitoring applicatie

Met onze unieke app kunt u gemakkelijk uw thuisbatterij monitoren. Hiermee kan u in real-time de energiestatistieken bekijken en uw batterijprestaties optimaliseren.

Opslagcapaciteit vergroten

Heeft u een thuisbatterij van ons, maar wilt u meer opslagcapaciteit? Dat kan! Neem contact op met onze adviseurs om uw gewenste capaciteitsuitbreiding te bespreken. Wij helpen u graag verder.

De sterkste garantievoorwaarden

Bij ons kunt u rekenen op de beste garantievoorwaarden voor uw thuisbatterij. We bieden een omniumgarantie van 15 jaar op onze opslagbatterijen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken bij defecten of problemen.

Betrouwbare klantenservice

Wij dragen klanttevredenheid en goede klantenservice hoog in het vaandel. We bieden een uitgebreide service na verkoop, met onder andere telefonische ondersteuning en professionele bijstand. Bovendien hebben we een team van ervaren technici klaarstaan om uw problemen snel en efficiënt op te lossen. Zo kunt u altijd rekenen op goede ondersteuning.

Haal meer rendement uit uw zonne-installatie

Als zonnepaneleneigenaar verbruikt u gemiddeld 30% van uw eigen zonne-energie. De rest daarvan wordt teruggeplaatst op het elektriciteitsnet tegen een lage injectievergoeding. Met een thuisbatterij wordt de overtollige zonne-energie gewoon in uw batterij opgeslagen, zodat u deze op een later moment nog kan gebruiken. Op die manier haalt u nóg meer rendement uit uw zonnepanelen, omdat u dan tussen 60% en 80% van de opgewekte energie van uw zonnepanelen zelf verbruikt!

Ook op momenten dat uw zonnepanelen minder energie produceren kan u zonne-energie uit uw thuisbatterij halen, pas wanneer de batterij leeg is haalt u terug energie van het elektriciteitsnet af.

Verminder afname van het elektriciteitsnet

Meer van uw eigen zonne-energie te verbruiken, betekent dat u minder energie moet aankopen bij uw energieleverancier, wat leidt tot lagere energiefacturen. Bovendien gaat uw overtollige zonne-energie niet verloren, maar wordt deze opgeslagen in uw thuisbatterij zodat u deze op een later moment kunt gebruiken.

Op die manier heeft u ook meer flexibiliteit in uw energieverbruik, want u hoeft uw energieverbruik niet meer af te stemmen op de piekuren van uw zonnepanelen. Met een opslagbatterij spreidt u gemakkelijker uw elektriciteitsverbruik doorheen de dag.

Verbruik meer groene energie

Met een thuisbatterij kunt u meer dan het dubbel van uw eigen zonne-energie verbruiken. Door uw eigen groene energie op te wekken en op te slaan, draagt u bij aan het verminderen van uw CO₂-uitstoot. Want dan gebruikt u geen kernenergie, maar zonne-energie.

Daarnaast zijn thuisbatterijen ook duurzaam op lange termijn, aangezien ze gemaakt zijn van milieuvriendelijke materialen. Dit betekent dat ze minder belastend voor het milieu zijn gedurende hun levensduur.

Vermijd hoge verbruikspieken

Sinds de invoering van het capaciteitstarief is het belangrijk om te zorgen dat u niet teveel energie tegelijk verbruikt, omdat dit extra kosten met zich meebrengt. Gebruikt u veel huishoudapparaten tegelijk, dan betaalt u meer voor de elektriciteit die u van het net afneemt. Een manier om deze kosten te vermijden is door gebruik te maken van een thuisbatterij.

Met een thuisbatterij kunt u uw eigen zonne-energie opslaan en op een later tijdstip gebruiken om uw apparaten te laten draaien, zonder energie af te nemen van het elektriciteitsnet. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over hoge verbruikspieken en houdt u uw energiefactuur zo laag mogelijk.

Meer weten over onze batterijoplossingen?

Neem contact op voor meer informatie over onze slimme batterijen. Onze experts helpen u graag om de juiste keuze te maken voor uw specifieke situatie.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze werkwijze

We houden van transparantie. Onderaan vindt u ons standaard stappenplan.

01. Het eerste contact

Vul het contactformulier in of neem contact op met ons via mail of telefoon. Zo plannen we samen een afspraak in op een datum die u het beste uitkomt.

02. Expertise bij u thuis

Drie experten komen opeenvolgend bij u langs. Eerst bespreken we een installatie die bij u past gebaseerd op uw verbruik en toekomstplannen. Daarna wordt u met financieel advies bijgestaan. Als laatste komt een technisch expert de praktische punten bespreken.

03. Offerte op maat

Op basis van de voorgaande gesprekken maken we een offerte voor u op. Bij H&S Powersolutions worden alle documenten voor u behandeld voor uw gemak, zodat u met duidelijkheid een beslissing kan nemen.

04. De installateur komt langs

We overleggen met u wanneer de installatie het best plaatsvindt. De installatie duurt doorgaans een halve dag. Vervolgens wordt u door onze adviseurs opgevolgd.

Wat onze klanten vertellen

4.7/5

4,7 Sterren | 585 Reviews

Elsy Vanroy
Top service!
Lees verder
Installatie van de zonnepanelen werd van a tot z perfect afgewerkt. De techniekers voor de aansluiting (modem en app) bleven zoeken tot ze uiteindelijk de zaak opgelost hadden.
Filiz Findik
Lieve en behulpzaam personeel!
Lees verder
Heel tevreden met onze zonnepanelen! De installatie zelf ging heel vlotjes. Lieve en behulpzaam personeel. Vooral dank aan meneer Rasim dat hij de tijd nam om de installatie grondig uit te voeren! ☺️
Sophie Mardulier
Zeer professioneel!
Lees verder
Zeer tevreden over onze aankoop van zonnepanelen en batterij bij H&S PowerSolutions! Vlotte installatie en ook de dienst na verkoop verloopt zeer professioneel.
Mark Blevi
Top team!
Lees verder
Wij zijn bij deze tevreden eigenaars van zonnepanelen installatie met thuisbatterij, ook zeer tevreden over de installateurs de nodige professionele uitleg top team team 2 en team 3!!
Jan Verreyt
Google review
Lees verder
Heel vriendelijke en professionele mensen. Systeem werkt prima met heel goede opbrengst
Laurent Verhasselt
Google review
Lees verder
Zeer tevreden van de servies proper werk
Tim Gryffroy
Google review
Lees verder
Snelle en vlotte service. Was dik in orde
Sander Cuyt
Google review
Lees verder
offerte op maat, snel kunnen installeren na bestelling, proper achtergelaten. goede en duidelijke uitleg. goed opvolging.
Lieve Schoofs
Google review
Lees verder
Wij zijn heel tevreden over de mensen die deze week de nieuwe zonnepanelen geplaatst hebben. Vandaag werden de "oude" gekuist, ook over deze mensen heel tevreden.
Aya ouaki
Google review
Lees verder
Vandaag onderhoudsbeurt gehad van de zonnepanelen. Na 1 jaar plaatsing.Fijn