Logo H&S PowerSolutions

Ramen en deuren

Bespaar gemiddeld 10 tot 15% ten opzichte van niet-geïsoleerde ramen en deuren!

De geschikte ramen en deuren voor uw huis!

Betere isolatie voor lagere energiekosten

Door te kiezen voor moderne ramen en deuren is uw woning beter geïsoleerd. Dit betekent dat ze minder warmte of kou doorlaten, zodat het binnenklimaat optimaal blijft! Zo bespaart u op uw energiefactuur.

Verbeter de EPC-score van uw woning

Nieuwe ramen en deuren presteren beter omdat ze beschikken over moderne materialen en technologieën die zijn ontworpen om te voldoen aan de huidige eisen voor prestaties en duurzaamheid.

Bescherm uw woning

Door nieuwe ramen en deuren te installeren, verhoogt u bovendien ook de veiligheid van uw woning! Moderne ramen en deuren zijn uitgerust met betere sloten en beveiliging tegen inbraak.

Vernieuw de stijl van uw woning

Geef uw woning een opfrisbeurt door uw ramen en deuren te vervangen en te kiezen voor een moderne look. Bovendien heeft u voldoende stijl- en kleuropties om aan uw persoonlijke voorkeuren te voldoen.

Waarom kiezen voor ramen en deuren van H&S Constructions?

Bij H&S Constructions verzorgen we uw renovatiewerken van A-Z.

Begeleiding bij de premieaanvraag

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over het aanvragen van uw renovatiepremie voor het plaatsen van nieuwe ramen en deuren. Wij helpen met al het administratieve werk zodat u zich kunt concentreren op wat voor u belangrijk is. 

Ruime selectie stijlen, kleuren en materialen

H&S Contructions biedt een ruime selectie aan opties voor elk type huis. Kies uit verschillende stijlen, materialen en kleuren om de perfecte ramen en deuren te vinden die bij uw huis passen. 

Maandelijks afbetalingsplan

Bij H&S Constructions kunt u genieten van uw dakrenovatie zonder uw spaargeld aan te moeten spreken. Al onze producten en diensten kunnen worden aangekocht op maandelijkse basis. Onze financiële experts stellen een persoonlijk afbetalingsplan samen voor u.

Installatie en afwerking binnen 8 weken

Bij ons kunt u rekenen op een snelle installatie van uw ramen en deuren. Wij zullen er alles aan doen om de installatie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. U kunt dus snel genieten van uw nieuwe ramen en deuren!

Betrouwbare klantenservice

Wij dragen klanttevredenheid en goede klantenservice hoog in het vaandel. We bieden een uitgebreide service na verkoop, met telefonische ondersteuning en professionele bijstand

Kwalitatief hoogstaand materiaal

Onze ramen en deuren zijn van de hoogste kwaliteit en gemaakt van het beste isolatiemateriaal. Ze zorgen ervoor dat uw huis beter geïsoleerd is en dus minder energie nodig heeft om op temperatuur te blijven. Zo woont u comfortabeler en bespaart u op uw energiefactuur.

Betere isolatie voor lagere energiekosten

Zoekt u manieren om uw energiekosten te verlagen? Dan is het plaatsen van nieuwe ramen en deuren een interessante optie. Moderne ramen en deuren bieden betere isolatie, wat betekent dat ze minder warmte of koude van buitenaf doorlaten. 

Daarnaast verminderen moderne ramen en deuren ook de hoeveelheid energie die nodig is om uw huis te verwarmen of verkoelen. Zo kunt u op lange termijn aanzienlijke besparingen behalen op uw energiefactuur.

Verhoog de EPC-score van uw woning

Een ander voordeel van uw ramen en deuren te vervangen, is dat ze de energie-efficiënte van uw woning verbeteren. Nieuwe ramen en deuren helpen om de energie-efficiëntie van uw woning te verbeteren en zo de EPC-score te verhogen en een comfortabele leefomgeving te creëren.

Bovendien zijn onze moderne ramen en deuren gemaakt van duurzame materialen. Dat betekent dat ze lang meegaan en zelden onderhoud nodig hebben. 

Bescherm uw woning

Als u op zoek bent naar manieren om uw huis beter te beveiligen, dan zijn nieuwe ramen en deuren een uitstekende keuze. Onze ramen en deuren voldoen aan de huidige veiligheidseisen en zijn ontworpen om moeilijker open te forceren dan oudere modellen. Dit betekent dat uw huis beter beschermd is tegen inbraakpogingen en dat u zich thuis veiliger voelt.

Naast het verbeteren van de veiligheid, helpen ze om lawaai van buitenaf te dempen. Zo bewaart u thuis de rust.

Vernieuw de stijl van uw woning

Een huis is toch wel een beetje een afspiegeling van onszelf, niet? We willen graag dat het tegen een stootje kan. We willen dat het de hitte, koude, wind en regen kan weerstaan terwijl het lekker comfortabel blijft binnen. En liefst willen we nog dat het allemaal een beetje stijlvol kan.

Bij H&S Constructions bieden we een ruime keuze aan stijlen, materialen en kleuren zodat u precies vindt wat bij uw stijl past

Meer informatie over ramen en deuren?

Neem contact op voor meer informatie over het vernieuwen van uw ramen en deuren. Onze experts helpen u graag om de juiste keuze te maken voor uw specifieke situatie.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze werkwijze

We houden van transparantie. Onderaan vindt u ons standaard stappenplan.

01. Het eerste contact

Vul het contactformulier in of neem contact op met ons via mail of telefoon. Zo plannen we samen een afspraak in op een datum die u het beste uitkomt.

02. Tijd voor een plan

Er komt een medewerker langs die met u de gewenste renovatiewerken bespreekt en een offerte en tijdsplan opstelt.

03. Offerte op maat

Één tot twee weken later wordt u gecontacteerd door onze medewerkers met een offerte voor u.

04.De aannemer komt langs

De aannemer komt nog bij u langs om uw wensen nog eens duidelijk te maken en afmetingen te nemen.

05. Zo goed als nieuw

De renovatie is afgewerkt en u kan er volop van genieten. Na een korte periode nemen we weer contact met u op om nog een laatste keer het werk te controleren.

Wat onze klanten vertellen

4.7/5

4,7 Sterren | 585 Reviews

Elsy Vanroy
Top service!
Lees verder
Installatie van de zonnepanelen werd van a tot z perfect afgewerkt. De techniekers voor de aansluiting (modem en app) bleven zoeken tot ze uiteindelijk de zaak opgelost hadden.
Filiz Findik
Lieve en behulpzaam personeel!
Lees verder
Heel tevreden met onze zonnepanelen! De installatie zelf ging heel vlotjes. Lieve en behulpzaam personeel. Vooral dank aan meneer Rasim dat hij de tijd nam om de installatie grondig uit te voeren! ☺️
Sophie Mardulier
Zeer professioneel!
Lees verder
Zeer tevreden over onze aankoop van zonnepanelen en batterij bij H&S PowerSolutions! Vlotte installatie en ook de dienst na verkoop verloopt zeer professioneel.
Mark Blevi
Top team!
Lees verder
Wij zijn bij deze tevreden eigenaars van zonnepanelen installatie met thuisbatterij, ook zeer tevreden over de installateurs de nodige professionele uitleg top team team 2 en team 3!!
Jan Verreyt
Google review
Lees verder
Heel vriendelijke en professionele mensen. Systeem werkt prima met heel goede opbrengst
Laurent Verhasselt
Google review
Lees verder
Zeer tevreden van de servies proper werk
Tim Gryffroy
Google review
Lees verder
Snelle en vlotte service. Was dik in orde
Sander Cuyt
Google review
Lees verder
offerte op maat, snel kunnen installeren na bestelling, proper achtergelaten. goede en duidelijke uitleg. goed opvolging.
Lieve Schoofs
Google review
Lees verder
Wij zijn heel tevreden over de mensen die deze week de nieuwe zonnepanelen geplaatst hebben. Vandaag werden de "oude" gekuist, ook over deze mensen heel tevreden.
Aya ouaki
Google review
Lees verder
Vandaag onderhoudsbeurt gehad van de zonnepanelen. Na 1 jaar plaatsing.Fijn