Logo H&S PowerSolutions

Over ons

De Yin-Yang voor uw Energiegeluk.

H&S Powersolutions is een energiebedrijf geboren en gewonnen in het mooie Hasselt. Zoals de naam Powersolutions aangeeft zijn wij een uiterst oplossingsgerichte groep, gespecialiseerd in duurzame energie.

H&S Powersolutions werkt aan het antwoord!

In Vlaanderen zorgen we voor verschillende wegen naar energie-onafhankelijkheid. Dat wil zeggen dat we u helpen om zo min mogelijk afhankelijk te zijn van de grillen van de grote energieleveranciers of van gebeurtenissen in het buitenland!

Wij werken samen

Want bij oplossingsgericht zijn hoort nu eenmaal ook samenwerken. Samenwerken met u. Daar is vertrouwen voor nodig, en rond dat vertrouwen hebben we heel onze service-methode opgebouwd.

Het begint bij onze adviseurs die verschillende keren voor de installatie bij u op gesprek komen zodat alle vragen worden beantwoord en u zich zelfverzekerd op de toekomst kunt richten. We zijn ook 24/7 beschikbaar om te bellen of te mailen, niet alleen voor en tijdens de installatie maar ook alle jaren daarna. Wij laten u niet vallen wanneer de installatie afgerond is!

Trouwens, over jaren gesproken; H&S Powersolutions biedt langere garanties dan u doorgaans op de markt vindt.
Dat is de kern van wie wij zijn. Laat ons met u samenwerken.

Ons team

Wil jij ook werken voor H&S Powersolutions?

Word onderdeel van ons oplossingsgerichte team!
Bij H&S Powersolutions staan samenwerken en vertrouwen voorop.
Maak nu de stap en solliciteer nu bij H&S Powersolutions.

Laten we samen werken aan een groene toekomst!

Onze bijdragen aan de maatschappij (MVO)

Tekst over onze social projecten en sponsoringen

Sed dignissim ac libero sed lacinia. Nullam interdum commodo ipsum, sit amet bibendum massa pretium volutpat. Proin eget mauris fermentum, pulvinar erat et, vehicula ex. Fusce ultricies aliquam posuere. Curabitur tincidunt faucibus gravida. Donec gravida, nibh vel cursus maximus, nibh ipsum bibendum mi, in finibus augue risus ullamcorper augue. Donec aliquet luctus vehicula. Aenean lorem sapien, mattis id nibh sed, malesuada consequat odio.