Logo H&S PowerSolutions

Laadpalen

Krijg de controle over uw oplaadbehoeften met onze hoogwaardige laadpalen!

Creëer uw eigen laadstation thuis!

Verminder uw energie- en oplaadkosten

Met uw eigen laadpaal bespaart u op uw energiekosten en bent u minder afhankelijk van openbare laadstations. Als u uw laadpaal combineert met zonnepanelen, kunt u nog meer voordeel behalen uit duurzame energie.

Opladen wanneer het u uitkomt

Een eigen laadpaal kan het gemak en comfort verhogen omdat u minder afhankelijk bent van openbare laadstations. Door het gebruik van een eigen laadpaal kunt u snel en eenvoudig uw elektrische voertuig opladen.

Snel en veilig opladen

Laadpalen bieden een snellere laadsnelheid in vergelijking met een ordinair stopcontact. Een laadpaal biedt meer vermogen, waardoor uw elektrische voertuig sneller opgeladen is zodat u meteen weer de weg op kan.

Voordelig voor uw portemonnee en het milieu

Door uw laadstation te combineren met zonnepanelen, doet u niet alleen een goede zaak voor uw portemonnee, maar draagt u ook bij aan een beter milieu. Zo rijdt u volledig op groene energie.

Wallbox Pulsar Plus

De Wallbox Pulsar Plus is een elektrische voertuig (EV) lader die kan worden geïnstalleerd in een garage of op een oprit. De lader heeft een laadvermogen van maximaal 22 kW, wat betekent dat het in staat is om een elektrische auto snel op te laden. Het apparaat is voorzien van beveiligingen voor veilig en betrouwbaar opladen en kan gemakkelijk worden bediend via een app.

Wallbox Commander 2

De Wallbox Commander 2 is een andere EV-lader met een laadvermogen van maximaal 22 kW. Net als de Wallbox Pulsar Plus is het apparaat voorzien van beveiligingen voor veilig en betrouwbaar opladen en kan het worden bediend via een app. De Wallbox Commander 2 biedt ook verschillende instellingen om het opladen te optimaliseren en te plannen, wat kan helpen om energie te besparen.

Blitz Power

De Blitz Power is een EV-lader met een laadvermogen van maximaal 22 kW. Het apparaat is voorzien van beveiligingen voor veilig en betrouwbaar opladen en kan gemakkelijk worden bediend via een app. De Blitz Power is ook uitgerust met een aantal slimme functies, zoals het vermogen om het opladen te plannen en het laadvermogen aan te passen aan het huidige energieniveau van het elektrische voertuig.

Waarom kiezen voor laadoplossingen van H&S PowerSolutions?

Bij H&S PowerSolutions verzorgen we de installatie van uw laadpaal van A-Z.

Persoonlijke ondersteuning

Onze energie-experts maken altijd eerst een analyse om u de meest geschikte laadpaal aan te bieden op basis van uw gewenste laadsnelheid en laadvermogen op uw aansluiting. Zo kunnen we zorgen dat u altijd de beste laadoplossing krijgt voor uw specifieke situatie.

Uw laadstation digitaal beheren

Via onze beheerservice kunt u gemakkelijk en efficiënt uw eigen laadpaal beheren. Zo heeft u altijd en overal toegang tot alle belangrijke informatie en instellingen over uw laadpaal. Hiermee kunt u bijvoorbeeld de oplaaduren aanpassen via uw smartphone. 

Gepersonaliseerde laadpalen op maat

Bij H&S PowerSolutions kunt u het uiterlijk van uw laadpaal helemaal naar wens aanpassen. Kies bijvoorbeeld uit verschillende kleuren en materialen om uw laadpaal helemaal op maat te maken voor uw wagen. 

Installatie binnen 8 weken

Bij ons kunt u rekenen op een snelle en efficiënte installatie van uw laadstation. Wij garanderen dat wij binnen 8 weken na betaling van het voorschot uw laadpaal volledig geïnstalleerd hebben. Zo hoeft u nooit lang te wachten voordat u gebruik kunt maken van uw nieuwe laadpaal.

Betrouwbare klantenservice

Wij dragen klanttevredenheid en goede klantenservice hoog in het vaandel. We bieden een uitgebreide service na verkoop, met onder andere telefonische ondersteuning en professionele bijstand. Bovendien hebben we een team van ervaren technici klaarstaan om uw problemen snel en efficiënt op te lossen. Zo kunt u altijd rekenen op goede ondersteuning.

Gebruiksvriendelijke laadpalen

Bij ons kun je altijd rekenen op gebruiksvriendelijke modellen van laadpalen. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat je gemakkelijk en probleemloos gebruik kunt maken van je laadpaal. Daarom bieden wij alleen laadpalen aan die zijn ontworpen met de eindgebruiker in gedachten.

Verminder uw energie- en oplaadkosten

Als u vaak met uw elektrische wagen onderweg bent, kan het handig zijn om een eigen laadstation te hebben. Zo hoeft u nooit meer te zoeken naar openbare laadstations als uw auto opgeladen moet worden en bent u altijd voorbereid op de weg.

Bovendien zult u veel minder betalen om uw wagen op te laden. Publieke laadpalen zijn vaak duurder dan een eigen laadpaal bij u thuis. Niet alleen wordt u onafhankelijk van publieke laadpalen, ook gaan uw laadkosten aanzienlijk omlaag.

Opladen wanneer het u uitkomt​

Een persoonlijk laadstation geeft u de vrijheid om uw wagen op te laden wanneer het u uitkomt. Zo heeft u meer flexibiliteit en kunt u snel en eenvoudig opladen wanneer u dat wilt.

Met een eigen laadpaal bent u minder afhankelijk van publieke laadpalen en bovendien zal u lange termijn geld te besparen, want het opladen met een eigen laadpaal is goedkoper dan bij een publiek laadstation.

Snel en veilig opladen

Een laadpaal biedt een snellere laadsnelheid dan een ordinair stopcontact. Dit komt omdat een laadpaal specifiek ontworpen is om elektrische auto’s op te laden en is daarom uitgerust met een hoger laadvermogen. Dat betekent dat uw EV sneller kan opladen met een laadpaal.

Bovendien zijn de laadkosten met een laadpaal ook veel lager dan met een stopcontact. Naast de lagere oplaadkosten is het gebruiken van een laadpaal ook veel veiliger.

Voordelig voor uw portemonnee en het milieu​

Door uw laadstation te combineren met zonnepanelen, kan u uw elektrische wagen opladen op groene energie van uw zonnepanelen. Dit is zowel voordelig voor uw eigen portemonnee, omdat u geen netstroom gebruikt om uw wagen op te laden. Maar ook voordelig voor het milieu aangezien u rijdt op 100% groene energie

Door uw elektrische wagen op te laden met-energie van uw zonnepanelen, vermijdt u hoge kosten voor elektriciteit. Dit is de goedkoopst mogelijke manier om uw elektrische wagen op te laden.

Meer informatie over laadpalen?

Neem contact op voor meer informatie over onze laadoplossingen. Onze experts helpen u graag om de juiste keuze te maken voor uw specifieke situatie.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Hoe lang het duurt om een elektrische auto thuis op te laden met een laadpaal hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de batterij van de auto, het laadvermogen van de laadpaal en de huidige laadstatus van de batterij. Over het algemeen duurt het opladen van een elektrische auto thuis met een laadpaal enkele uren, afhankelijk van het type auto en de gebruikte laadpaal.

Ja, er zijn enkele belangrijke verschillen tussen een laadpaal voor thuisgebruik en een publieke laadpaal. Een laadpaal voor thuis is meestal ontworpen om te worden geïnstalleerd op een vaste locatie, zoals in uw garage of op uw oprit, en is bedoeld voor het opladen van uw eigen elektrische auto. Een publieke laadpaal, aan de andere kant, wordt vaak geplaatst op openbare locaties, zoals parkeerplaatsen, en is bedoeld voor algemeen gebruik door het publiek.

Een ander verschil is dat laadpalen voor thuisgebruik meestal minder krachtig zijn dan publieke laadpalen. Dit komt omdat thuisgebruikers meestal minder haast hebben om hun auto op te laden dan bijvoorbeeld forenzen die snel hun auto willen opladen tijdens een tussenstop. Daarnaast zijn laadpalen voor thuis vaak voorzien van extra beveiligings- en veiligheidsfuncties om ervoor te zorgen dat alleen de eigenaar van de auto de laadpaal kan gebruiken.

Tot slot hebben laadpalen voor thuis vaak ook geïntegreerde slimme functies, zoals de mogelijkheid om laadtijden en -snelheden te programmeren, en om uw laadgegevens en energieverbruik te controleren. Dit soort functies zijn meestal niet beschikbaar op publieke laadpalen.

Wij geven 15 jaar garantie op laadpalen.

Bij ons kunt u rekenen op een snelle en efficiënte installatie van uw laadstation. Wij garanderen dat wij binnen 8 weken na betaling van het voorschot uw laadpaal volledig geïnstalleerd hebben. Zo hoeft u nooit lang te wachten voordat u gebruik kunt maken van uw nieuwe laadpaal.

Onze werkwijze

We houden van transparantie. Onderaan vindt u ons standaard stappenplan.

01. Het eerste contact

Vul het contactformulier in of neem contact op met ons via mail of telefoon. Zo plannen we samen een afspraak in op een datum die u het beste uitkomt.

02. Expertise bij u thuis

Drie experten komen opeenvolgend bij u langs. Eerst bespreken we een installatie die bij u past gebaseerd op uw verbruik en toekomstplannen. Daarna wordt u met financieel advies bijgestaan. Als laatste komt een technisch expert de praktische punten bespreken.

03. Offerte op maat

Op basis van de voorgaande gesprekken maken we een offerte voor u op. Bij H&S Powersolutions worden alle documenten voor u behandeld voor uw gemak, zodat u met duidelijkheid een beslissing kan nemen.

04. De installateur komt langs

We overleggen met u wanneer de installatie het best plaatsvindt. De installatie duurt doorgaans een halve dag. Vervolgens wordt u door onze adviseurs opgevolgd.

Wat onze klanten vertellen

4.7/5

4,7 Sterren | 585 Reviews

Elsy Vanroy
Top service!
Lees verder
Installatie van de zonnepanelen werd van a tot z perfect afgewerkt. De techniekers voor de aansluiting (modem en app) bleven zoeken tot ze uiteindelijk de zaak opgelost hadden.
Filiz Findik
Lieve en behulpzaam personeel!
Lees verder
Heel tevreden met onze zonnepanelen! De installatie zelf ging heel vlotjes. Lieve en behulpzaam personeel. Vooral dank aan meneer Rasim dat hij de tijd nam om de installatie grondig uit te voeren! ☺️
Sophie Mardulier
Zeer professioneel!
Lees verder
Zeer tevreden over onze aankoop van zonnepanelen en batterij bij H&S PowerSolutions! Vlotte installatie en ook de dienst na verkoop verloopt zeer professioneel.
Mark Blevi
Top team!
Lees verder
Wij zijn bij deze tevreden eigenaars van zonnepanelen installatie met thuisbatterij, ook zeer tevreden over de installateurs de nodige professionele uitleg top team team 2 en team 3!!
Jan Verreyt
Google review
Lees verder
Heel vriendelijke en professionele mensen. Systeem werkt prima met heel goede opbrengst
Laurent Verhasselt
Google review
Lees verder
Zeer tevreden van de servies proper werk
Tim Gryffroy
Google review
Lees verder
Snelle en vlotte service. Was dik in orde
Sander Cuyt
Google review
Lees verder
offerte op maat, snel kunnen installeren na bestelling, proper achtergelaten. goede en duidelijke uitleg. goed opvolging.
Lieve Schoofs
Google review
Lees verder
Wij zijn heel tevreden over de mensen die deze week de nieuwe zonnepanelen geplaatst hebben. Vandaag werden de "oude" gekuist, ook over deze mensen heel tevreden.
Aya ouaki
Google review
Lees verder
Vandaag onderhoudsbeurt gehad van de zonnepanelen. Na 1 jaar plaatsing.Fijn