Logo H&S PowerSolutions

Elektrische boiler

Krijg tot 60-70% meer rendement met een elektrische boiler in combinatie met zonnepanelen!

Uw nieuwe elektrische boiler maandelijks betalen?

Goedkoper dan een gasaansluiting

Elektrische boilers zijn goedkoper dan boilers op gas, omdat de gasprijzen tegenwoordig zeer instabiel zijn. Met een elektrische boiler wordt u onafhankelijk van gas en bespaart u uiteindelijk op uw energiekosten.

Nooit meer wachten opwarm water

Elektrische boilers houden het water constant warm, zodat u altijd toegang hebt tot warm water zonder te moeten wachten tot het water is opgewarmd. Op die manier geniet u van meer comfort en minder verspilling.

Een milieuvriendelijke manier van verwarmen

Verwarm uw woning op duurzame manier, want elektrische boilers stoten geen vervuilende gassen uit. Ze zijn een goede keuze voor milieubewuste gezinnen, zeker in combinatie met zonnepanelen.

Eenmaal geïnstalleerd, geen omkijken naar

Na de installatie heeft uw elektrische boiler zelden onderhoud nodig. Dit betekent dat u minder geld hoeft uit te geven aan reparaties of onderhoud. Dit leidt tot lagere kosten op lange termijn en minder zorgen voor u.

Waarom kiezen voor elektrische boilers van H&S PowerSolutions?

Bij H&S PowerSolutions verzorgen we uw boilerinstallatie van A-Z.

Persoonlijke ondersteuning

Onze energie-experts maken altijd eerst een analyse om u de meest geschikte boiler aan te bieden op basis van uw gebruik. Zo kunnen we zorgen dat u altijd de beste boiler krijgt voor uw specifieke situatie.

Opslagcapaciteit uitbreiden

Is het gezin gegroeid, of bent u verhuisd en hebt u een grotere boilercapaciteit nodig? Geen probleem! Neem contact met ons op om te bespreken wat de beste optie is voor uw specifieke situatie en behoeften en wij installeren een groter model bij u thuis.

Elektrische boilers op maat

Bij ons vindt u elektrische boilers in veel verschillende formaten, zodat u altijd een model zal vinden dat bij uw situatie past. Of u nu een kleine boiler nodig hebt voor een studioappartement, of een boiler met grote capaciteit voor een groot gezin, wij hebben de ideale boiler voor uw specifieke behoeften. 

Installatie binnen 8 weken

Bij H&S kunt u rekenen op een snelle en efficiënte installatie van uw elektrische boiler. Wij garanderen dat wij binnen 8 weken na betaling van het voorschot uw boiler volledig geïnstalleerd hebben. Zo hoeft u niet lang te wachten met te besparen op uw energiefactuur.

Maandelijks afbetalingsplan

Bij H&S PowerSolutions kunt u genieten van uw zonne-installatie met elektrische boiler zonder dat u uw spaarrekening moet aanspreken. Al onze producten en diensten kunnen worden aangekocht op maandelijkse basis. Onze financiële experts stellen heel graag een persoonlijk afbetalingsplan samen voor u.

Betrouwbare klantenservice

Klanttevredenheid en uitstekende klantenservice bieden zit in onze kernwaarden. Daarom bieden we een uitgebreide service na verkoop, met onder andere telefonische ondersteuning en professionele bijstand. Bovendien hebben we constant een team van ervaren technici klaarstaan om uw problemen snel en efficiënt op te lossen. Zo kunt u altijd rekenen op snelle service.

Goedkoper dan een gasaansluiting

In tegenstelling tot een gasketel die gas verbruikt om uw water te verwarmen, doet een elektrische boiler dit volledig op elektriciteit. Dit betekent zelfs dat u helemaal geen gasaansluiting meer nodig zult hebben. U kan voortaan uw woning warm houden met elektriciteit.

Bovendien is verwarmen op elektriciteit ook voordeliger. De gasprijzen zijn namelijk zeer veranderlijk. Door te verwarmen met een elektrische boiler, bespaart u uiteindelijk op uw energiekosten.

Nooit meer wachten op warm water

Met een elektrische boiler moet u nooit meer te wachten tot het water warm is voordat u kunt douchen of afwassen. De elektrische boiler houdt het water continu warm, zodat u altijd onmiddellijk toegang hebt tot warm water. Dit is vooral handig als u een groot gezin heeft en snel warm water nodig hebt voor allerlei dagelijkse taken.

De elektrische boiler kan tegelijkertijd meerdere punten in uw woning verwarmen doordat het warm water in de leidingen houdt voordat het doorstroomt. Bij gasboilers is dit beperkt tot slechts één punt tegelijkertijd.

Een milieuvriendelijke manier van verwarmen

Elektrische boilers zijn een uitstekende keuze als het gaat om milieuvriendelijke verwarming. In tegenstelling tot gasketels, die gas gebruiken om het water te verwarmen. Elektrische verwarming produceert geen uitlaatgassen, wat beter is voor het milieu en de luchtkwaliteit in uw huis.

De werking van de boiler is zeer efficiënter. Dit zal ook gereflecteerd worden in de energiekosten. Een gezin met elektrische boiler betaalt maar enkele euro’s meer aan hun elektriciteit.

Eenmaal geïnstalleerd, geen omkijken naar

Een ander voordeel van de elektrische boiler is dat ze zelden onderhoudsbeurten nodig hebben. In tegenstelling tot gasketels die wel geregeld onderhouden moeten worden. Zo hoeft u geen tijd en geld te investeren in onderhoud.

Elektrische boilers zijn niet alleen gemakkelijk te installeren en gebruiksvriendelijk, maar ook compact en ruimtebesparend.

Meer informatie over elektrische boilers?

Neem contact op voor meer informatie over onze elektrische boilers. Onze experts helpen u graag om de juiste keuze te maken voor uw specifieke situatie.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze werkwijze

We houden van transparantie. Onderaan vindt u ons standaard stappenplan.

01. Het eerste contact

Vul het contactformulier in of neem contact op met ons via mail of telefoon. Zo plannen we samen een afspraak in op een datum die u het beste uitkomt.

02. Expertise bij u thuis

Drie experten komen opeenvolgend bij u langs. Eerst bespreken we een installatie die bij u past gebaseerd op uw verbruik en toekomstplannen. Daarna wordt u met financieel advies bijgestaan. Als laatste komt een technisch expert de praktische punten bespreken.

03. Offerte op maat

Op basis van de voorgaande gesprekken maken we een offerte voor u op. Bij H&S Powersolutions worden alle documenten voor u behandeld voor uw gemak, zodat u met duidelijkheid een beslissing kan nemen.

04. De installateur komt langs

We overleggen met u wanneer de installatie het best plaatsvindt. De installatie duurt doorgaans een halve dag. Vervolgens wordt u door onze adviseurs opgevolgd.

Wat onze klanten vertellen

4.7/5

4,7 Sterren | 585 Reviews

Elsy Vanroy
Top service!
Lees verder
Installatie van de zonnepanelen werd van a tot z perfect afgewerkt. De techniekers voor de aansluiting (modem en app) bleven zoeken tot ze uiteindelijk de zaak opgelost hadden.
Filiz Findik
Lieve en behulpzaam personeel!
Lees verder
Heel tevreden met onze zonnepanelen! De installatie zelf ging heel vlotjes. Lieve en behulpzaam personeel. Vooral dank aan meneer Rasim dat hij de tijd nam om de installatie grondig uit te voeren! ☺️
Sophie Mardulier
Zeer professioneel!
Lees verder
Zeer tevreden over onze aankoop van zonnepanelen en batterij bij H&S PowerSolutions! Vlotte installatie en ook de dienst na verkoop verloopt zeer professioneel.
Mark Blevi
Top team!
Lees verder
Wij zijn bij deze tevreden eigenaars van zonnepanelen installatie met thuisbatterij, ook zeer tevreden over de installateurs de nodige professionele uitleg top team team 2 en team 3!!
Jan Verreyt
Google review
Lees verder
Heel vriendelijke en professionele mensen. Systeem werkt prima met heel goede opbrengst
Laurent Verhasselt
Google review
Lees verder
Zeer tevreden van de servies proper werk
Tim Gryffroy
Google review
Lees verder
Snelle en vlotte service. Was dik in orde
Sander Cuyt
Google review
Lees verder
offerte op maat, snel kunnen installeren na bestelling, proper achtergelaten. goede en duidelijke uitleg. goed opvolging.
Lieve Schoofs
Google review
Lees verder
Wij zijn heel tevreden over de mensen die deze week de nieuwe zonnepanelen geplaatst hebben. Vandaag werden de "oude" gekuist, ook over deze mensen heel tevreden.
Aya ouaki
Google review
Lees verder
Vandaag onderhoudsbeurt gehad van de zonnepanelen. Na 1 jaar plaatsing.Fijn