Logo H&S PowerSolutions

Airconditioning

Creëer uw ideale binnenklimaat met onze hoogwaardige airconditioningsystemen!

Uw nieuw aircosysteem op maandelijkse basis betalen?

Optimaal binnenklimaat voor ideaal comfort

Koud of warm? Wat het weer ook mag zijn vandaag, een aircosysteem houdt het binnenklimaat op een aangename temperatuur en zorgt dat de luchtvochtigheid op een comfortabel niveau blijft.

Elektrisch verwarmen, snel en efficiënt

Met een airco verwarmt u op elektriciteit waardoor u minder afhankelijk bent van schommelende gasprijzen. Bovendien verwarmt u ook veel sneller en zuiniger dan met een traditionele condensatieketel.

Verminder huisstofmijt, verbeter luchtkwaliteit

Airco’s verminderen huisstofmijt in huis door lucht te filteren, koelen en de luchtvochtigheid te verlagen. Ook verwijderen ze stof en andere allergenen uit de lucht.

Meer controle over uw energieverbruik

Moderne airconditioningsystemen werken efficiënt en helpen op die manier uw energiekosten te verlagen. Daarnaast kunnen ze worden gebruikt om het energieverbruik te beheren door het binnenklimaat aan te passen aan uw behoeften.

Waarom kiezen voor airco's van H&S PowerSolutions?

Bij H&S PowerSolutions verzorgen we uw airco-installatie van A-Z.

Verschillende functies in één apparaat

Onze airco’s zijn ontworpen om gemakkelijk te kunnen schakelen tussen hun verschillende functies, zodat u altijd kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat. Of u nu op zoek bent naar koeling, verwarming, luchtbevochtiging of luchtreiniging, onze airco’s kunnen het allemaal. 

Mogelijkheid om te personaliseren en uitbreiden

U kan uw aircosysteem personaliseren om te passen bij uw interieur. Wilt u na verloop van tijd meer ruimtes voorzien van airconditioning? Dan kan uw aircosysteem worden uitgebreid om aan uw groeiende behoeften te voldoen. Of u nu een kleine airco nodig hebt voor een enkele ruimte of meerdere airco’s voor het hele huis, wij hebben wat u zoekt. 

Een ruime keuze tussen merken, formaten en modellen

Bij H&S PowerSolutions hebt u een zeer grote keuze aan airco’s. U kan kiezen tussen verschillende merken en kleuren, zodat u altijd een model kunt vinden dat voldoet aan uw wensen en ook nog eens bij uw interieur past.

Energiezuinige en kwalitatieve airco's

Ons assortiment van airco’s is zeer zorgvuldig uitgekozen op basis van kwaliteit en energiezuinigheid. Wij werken enkel met topmerken zodat u altijd kunt rekenen op duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Betrouwbare klantenservice

Een uitstekende klantenservice zit in ons DNA. We bieden een uitgebreide service na verkoop, met telefonische ondersteuning en professionele bijstand. Of u nu hulp nodig hebt bij het kiezen van een airco, of vragen hebt over de installatie of onderhoud ervan, onze technici staan klaar om u verder te helpen.

Maandelijks afbetalingsplan

Bij H&S PowerSolutions kunt u genieten van uw zonne-installatie met airconditioningsysteem zonder uw spaarrekening te plunderen. Al onze producten en diensten kunnen worden aangekocht op maandelijkse basis. Onze financiële experts stellen graag een persoonlijk afbetalingsplan samen voor u.

Optimaal binnenklimaat voor ideaal comfort

Airconditioning is de ideale oplossing voor hete zomerdagen en ijskoude winterdagen. Met een airco kan u uw huis aangenaam en comfortabel houden in elk seizoen. Zo kan u met één druk op de knop verwarmen in de winter en verkoelen in de zomer.

Met onze moderne airconditioningsystemen vindt u de perfecte balans tussen aangename temperatuur en zuivere lucht, wat het weer ook mag zijn.

Elektrisch verwarmen op een snelle en efficiënte manier

Een voordeel van een aircosysteem is dat het snel en efficiënt de verschillende ruimtes in uw huis kan verwarmen of verkoelen. Het duurt niet lang voordat de airco is opgestart, in tegenstelling tot een condensatieketel. 

Daarnaast is het voordeel van airco’s dat u geen duur aardgas hoeft te gebruiken. Dit verlaagt niet alleen uw energiekosten, maar levert ook een positieve bijdrage aan het milieu omdat u minder aardgas gebruikt.

Verminder huisstofmijt, verbeter luchtkwaliteit

Een airconditioningsysteem is de ideale oplossing om de lucht in uw huis te filteren en huisstofmijt te verminderen. Vervuilde lucht zorgt voor een slechtere leefomgeving en kan leiden tot onder andere: hoofdpijn, vermoeidheid en allergieën. De filters in het systeem vangen stof, pollen en andere allergenen op, om de lucht schoner en gezonder is. 

Bovendien kan een airconditioningsysteem ook de luchtvochtigheid reguleren, waardoor huisstofmijt zich minder snel kan vermenigvuldigen.

Meer controle over uw energieverbruik

Aircosystemen zijn efficiënte toestellen die u helpen om uw energieverbruik te beheren. Ze houden uw ruimtes op een constante, door u gewenste temperatuur, zodat u niet constant hoeft te verwarmen of te verkoelen.

Met een airconditioningsysteem kunt u het binnenklimaat nauwkeurig afstemmen om het zo aangenaam mogelijk te maken.

Meer informatie over airconditioningsystemen?

Neem contact op voor meer informatie over onze airconditioningsystemen. Onze experts helpen u graag om de juiste keuze te maken voor uw specifieke situatie.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze werkwijze

We houden van transparantie. Onderaan vindt u ons standaard stappenplan.

01. Het eerste contact

Vul het contactformulier in of neem contact op met ons via mail of telefoon. Zo plannen we samen een afspraak in op een datum die u het beste uitkomt.

02. Expertise bij u thuis

Drie experten komen opeenvolgend bij u langs. Eerst bespreken we een installatie die bij u past gebaseerd op uw verbruik en toekomstplannen. Daarna wordt u met financieel advies bijgestaan. Als laatste komt een technisch expert de praktische punten bespreken.

03. Offerte op maat

Op basis van de voorgaande gesprekken maken we een offerte voor u op. Bij H&S Powersolutions worden alle documenten voor u behandeld voor uw gemak, zodat u met duidelijkheid een beslissing kan nemen.

04. De installateur komt langs

We overleggen met u wanneer de installatie het best plaatsvindt. De installatie duurt doorgaans een halve dag. Vervolgens wordt u door onze adviseurs opgevolgd.

Wat onze klanten vertellen

4.7/5

4,7 Sterren | 585 Reviews

Elsy Vanroy
Top service!
Lees verder
Installatie van de zonnepanelen werd van a tot z perfect afgewerkt. De techniekers voor de aansluiting (modem en app) bleven zoeken tot ze uiteindelijk de zaak opgelost hadden.
Filiz Findik
Lieve en behulpzaam personeel!
Lees verder
Heel tevreden met onze zonnepanelen! De installatie zelf ging heel vlotjes. Lieve en behulpzaam personeel. Vooral dank aan meneer Rasim dat hij de tijd nam om de installatie grondig uit te voeren! ☺️
Sophie Mardulier
Zeer professioneel!
Lees verder
Zeer tevreden over onze aankoop van zonnepanelen en batterij bij H&S PowerSolutions! Vlotte installatie en ook de dienst na verkoop verloopt zeer professioneel.
Mark Blevi
Top team!
Lees verder
Wij zijn bij deze tevreden eigenaars van zonnepanelen installatie met thuisbatterij, ook zeer tevreden over de installateurs de nodige professionele uitleg top team team 2 en team 3!!
Jan Verreyt
Google review
Lees verder
Heel vriendelijke en professionele mensen. Systeem werkt prima met heel goede opbrengst
Laurent Verhasselt
Google review
Lees verder
Zeer tevreden van de servies proper werk
Tim Gryffroy
Google review
Lees verder
Snelle en vlotte service. Was dik in orde
Sander Cuyt
Google review
Lees verder
offerte op maat, snel kunnen installeren na bestelling, proper achtergelaten. goede en duidelijke uitleg. goed opvolging.
Lieve Schoofs
Google review
Lees verder
Wij zijn heel tevreden over de mensen die deze week de nieuwe zonnepanelen geplaatst hebben. Vandaag werden de "oude" gekuist, ook over deze mensen heel tevreden.
Aya ouaki
Google review
Lees verder
Vandaag onderhoudsbeurt gehad van de zonnepanelen. Na 1 jaar plaatsing.Fijn