Ga samen met onze laadoplossingen mee met de tijd!

De mogelijkheden

Zelf investeren

Maandelijkse afbetaling

Exploïtatie

Laadpalen via maandelijkse afbetaling!

Ontdek onze unieke formule van laadpalen op afbetaling

Zorgeloos elektrisch rijden met H&S Powersolutions te Hasselt. Een elektrische wagen is een goede keuze je bent groen bezig en je denkt aan ons milieu. H&S Powersolutions biedt u de juiste oplossing zodat u altijd met een volle accu de weg op kunt! 

Wil jij een laadpaal bij jouw thuis of op kantoor? Contacteer ons en we berekenen jouw persoonlijk plan.

Wallbox Pulsar Semipublic PEUGEOT e208 Jun20 1 - H&S Powersolutions

Uw auto opladen met uw eigen laadpaal!

Wist u dat elektrisch rijden nóg duurzamer kan? Een elektrische auto is al een mooie stap naar duurzaamheid, maar met een eigen laadpaal op uw eigen zonnepanelen gaat u nog een stapje verder. Dat betekent namelijk dat u rijdt op groene en milieuvriendelijke stroom in plaats van op stroom van een centrale. Dubbel duurzaam dus, en ook nog eens positief voor de portemonnee.

 
Laadpalen voor bedrijven

Fiscaal voordeel laadpaal voor bedrijven:

vanaf 1 september 2021 kunnen bedrijven een belastingvoordeel van maar liefst 200% halen uit hun investering in een laadpaal. 

Verhoogde investeringsaftrek voor bedrijven!

Wie een een laadstation plaatst of een nieuwe elektrische vrachtwagen aanschaft, kan rekenen op een verhoogde investeringsaftrek (naast de belastingaftrek, indien van toepassing).

Kom jij in aanmerking?

Benieuwd of jij in aanmerking komt voor ons maandelijks plan?

Elk huis en elke gezinssituatie vraagt om een andere berekening en een ander financieel plan. Onze adviseurs bekijken samen met jou de mogelijkheden.