Hebt u vragen over ons financieringsplan?

Creëer je eigen laadstation
H&S Powersolutions
Beste Prijzen
H&S Powersolutions
15 jaar garantie
H&S Powersolutions
Snelle installatie
H&S Powersolutions
24/7 Support
Golf
H&S Powersolutions
H&S Powersolutions
H&S Powersolutions
H&S Powersolutions
H&S Powersolutions
Wallbox Pulsar Plus

15j garantie

tot 7.4 kW ⚡︎

Wifi connectie

Incl. laadkaart

Zoe
H&S Powersolutions
H&S Powersolutions
H&S Powersolutions
H&S Powersolutions
H&S Powersolutions
Wallbox Commander 2

15j garantie

tot 7.4 kW ⚡︎

Wifi connectie

Incl. tankkaart

Fiesta
H&S Powersolutions
H&S Powersolutions
H&S Powersolutions
H&S Powersolutions
H&S Powersolutions
Blitz Power

15j garantie

tot 7.4 kW ⚡︎

Wifi connectie

Incl. laadkaart

H&S Powersolutions

Wallbox - Pulsar plus

Wallbox - Laadkabel

Het populairste wapen voor je eigen energie.

Voor velen was de laadpaal voor elektrische wagens lange tijd een nagedachte. Sinds het begin van 2022 is dat echter sterk aan het veranderen en laat de elektrische laadpaal zijn waarde blijken.

Met een laadpaal kunt u uw elektrische wagen thuis opladen en bent u nooit meer afhankelijk van de wisselende energieprijzen.
Lange rit achter de rug? Uw batterij is bijna leeg en u moet er ‘s morgens weer vroeg uit…

Dat is in de toekomst geen zorg meer. Met uw eigen laadpaal is uw elektrische wagen over een paar uur weer klaar om de weg op te gaan!

Heeft u uw eigen zonnepanelen? De combinatie met de elektrische wagen en een laadpaal betekent dat u rijdt op energie die u zelf opgewekt heeft. Betaal nooit meer aan het tankstation of aan de energieleveranciers. U houdt helemaal zelf uw wagen op de baan.

 

Welk type zult u laten installeren?

  H&S Powersolutions zorgt voor...

  Kiest u voor duurzaamheid of financiële zekerheid?

  Waarom niet allebei?

  Bij H&S Powersolutions hebben we een trotse troef; de mogelijkheid om uw laadpaal aan te schaffen via maandelijkse afbetalingen.

  Dit heeft de volgende voordelen:

   

  Zodra de installatie voltooid is en de eerste betaling gemaakt heeft, is de installatie volledig van u en zorgen we ervoor dat die blijft werken, ook al is de volledige prijs nog niet afbetaald.

   

  Energie-onafhankelijkheid is een belangrijke beslissing. We begrijpen dat daar vertrouwen voor nodig is tussen installateur en klant. Door de kosten te spreiden verkleinen we het risico zowel voor u als voor onszelf.

   

  Deze regeling is volledig toepasbaar met alle andere producten die H&S Powersolutions aanbiedt. Combineer uw laadpaal met een PV-installatie (we bieden enkel de beste zonnepanelen!), of laat een nieuw airconditioning systeem aanleggen.

   
  H&S Powersolutions

  Zo gaan wij te werk!

  • Het eerste contact. Stuur een e-mail of bel naar onze collega’s. Zo plannen we samen een afspraak in op een datum die u het beste uitkomt. Het gehele proces dat hierop volgt is vrijblijvend.
  • Expertise bij u thuis. Drie experten komen opeenvolgend bij u langs. Eerst bespreken we een installatie die bij u past gebaseerd op uw verbruik en toekomstplannen. Daarna wordt u met financieel advies bijgestaan. Als laatste komt een technisch expert de praktische punten bespreken.
  • Offerte op maat. Op basis van de voorgaande gesprekken maken we een offerte voor u op. Bij H&S powersolutions worden alle documenten voor u behandeld zodat u met duidelijkheid een beslissing kan maken.
  • De installateur komt langs. We overleggen met u wanneer de installatie het best plaatsvindt. Die installatie duurt doorgaans één of twee dagen. Vervolgens wordt u door onze experten / adviseurs opgevolgd en krijgt u elke twee jaar gratis onderhoud.

  Dit is het gezin van Tom en Els. Ze werken hard, maar toch voelen ze zich onzeker over de toekomst. Er is immers een gezin om voor te zorgen.

  Hoe moet dat nu met die stijgende energieprijzen? Tom heeft nu wel een elektrische wagen, maar evengoed moet hij meer betalen voor de energie die hij verbruikt bij het rijden.

  Gemiddeld rijd hij 310 kilometer met een volle accu aan 5 km per kWh.

  Dat is heel wat kilowattuur!

   
  H&S Powersolutions

  Denk maar; elke weekdag brengt Tom de kinderen naar school. Daarna gaat hij naar zijn werk. Toevallig hij werkt in een andere gemeente en daarom staat hij af en toe in de file.

  Els haalt ‘s avonds de kinderen van school op. Vaak moeten ze daarna nog boodschappen doen.

  In het weekend is het dan weer tijd voor hobby’s, familie bezoeken etc.

  Om maar te zwijgen van het effect dat onze ecologische voetafdruk heeft op de planeet. Want Tom rijdt nu wel met een elektrische wagen, maar dat betekent niet meteen dat de energie waarmee hij zijn wagen oplaad op een groene manier opgewekt wordt.

  Hoe zorgen Tom en Els voor de voordeligste omstandigheden voor hun gezin?

  Wel, deels door energie onafhankelijk te worden! Tom heeft al een elektrische wagen, dus is het een kleine moeite om verdere stappen te googelen.

  Daar vond hij informatie over laadpalen. Zo zou hij met zijn eigen energie de wagen thuis kunnen opladen. Maar dan betaalt hij alsnog voor die extra energie via zijn leverancier.

  Els verteld hem over zonnepanelen. Die zorgen ervoor dat het gezin hun eigen energie kan opwekken.

  Ze besluiten een afspraak te maken en een energieadviseur komt langs om de energienoden en wensen te bespreken.

  Ze besluiten om een PV-installatie aan te schaffen met bijkomende laadpaal. Na een overleg met financieel en technisch adviseur wordt de installatie geplaatst.

  Nu alles geregeld is wordt alle energie van de familie door de zonnepanelen opgewekt en opgeslagen in een thuisbatterij. Wanneer nodig kunnen Tom en Els hun elektrische wagen opladen zonder daar meer voor te betalen bij de openbare laadplaatsen of de energieleverancier.

  De portemonnee bespaart, het milieu gespaard.