Dakrenovatie en renovatiewerken

Van afbraak tot opbouw!

Totale renovatie met all-round partner

Een renovatie brengt vaak heel wat problemen en stress met zich mee. Dit hoeft niet zo te zijn want dankzij de hulp van H&S Powersolutions kunt u een zorgelijke verbouwingsperiode tegenmoet gaan. U krijgt maximale ondersteuning van begin tot eind.

Eén partner voor alle taken

U bepaalt zelf in welke maten het team van H&S Powersolutions voor u wordt ingeschakeld. Onze experts kunnen u bijstaan in nagenoeg alle fases van de bouw, en dat met de nodige aandacht voor detail maat dit is uiteraard geen verplichting

Jarenlange ervaring

Doorheen de jaren heeft H&S Powersolutions heel wat ervaring opgebouwd in sanitair, verwarming, dakwerken, riolering en interieur. U kunt dan ook rekenen op een volledige coördinatie van de werf. Vertrouw uw totale renovatie daarom aan ons toe en u zult maximaal tevreden zijn met het eindresultaat.

Dakrenovatie

Met of zonder isolatie

Dakrenovaties met of zonder isolatie

Is uw dak aan vervanging toe? Hebt u regelmatig last van waterinsijpeling en vocht? Opteer dan voor een dakrenovatie op maat door H&S Powersolutions uit Hasselt.

Volledige vernieuwing

Uw bestaand dak wordt tot aan de steunbalken verwijderd inclusief corniche en dakgoot. Indien gewenst wordt ook isolatie voorzien. Daarnaast plaatst men een dampscherm om vocht tegen te houden. Vervolgens worden de stoflatten, panlatten en de dakpannen aangebracht. Als laatste installeren voorziet met een nieuwe dakgoot en corniche.

Minder energieverspilling

Via het dak gaat heel wat energie verloren. U kunt dit tegengaan door uw dak te laten vernieuwen en isolatie te laten voorzien. Dankzij de correcte dakrenovatie te Hasselt zult u uw energiefactuur flink zien dalen. Een mooie investering dus die u in een mum van tijd zult teruggewonnen.

Ramen en deuren

Maak een keuze uit een kwalitatief assortiment!

Ramen en deuren in diverse materialen!

Een gespecialiseerde leverancier voor uw nieuwe ramen en deuren?  Opteer voor de hulp van H&S Powersolutions. U kunt kiezen tussen PVC, hout of aluminium, afhankelijk van uw eigen voorkeur en de stijl van uw woning. 

Perfecte isolatie

De nieuwste ramen en deuren die H&S Powersolutions voorziet een isolerend effect waardoor u flink kunt besparen op uw energiefactuur.  Zowel voor nieuwbouw- als verbouwprojecten kunt u rekenen op een feilloze service. Bovendien hebt u genoeg keuze uit diverse profielen zodat er voor elke woning zeker een oplossing is.

Duurzaam

De ramen en deuren zijn gemaakt uit sterke, duurzame materialen die een lange levensduur, standaard hoge veiligheidsgraad en uitzonderlijke warmte- en geluidsisolatie garanderen. Het kleurenpallet is eindeloos en ook de diverse profielen, klinken,… maken de keuze extra moeilijk. Uw ramen en deuren worden geplaatst door het eigen team. Alles wordt vakkundig opgemeten, gemonteerd en tot in de puntjes afgewerkt en geplaatst via de geschoolde en vakbekwame plaatsingsdienst.  Een volledige, persoonlijke begeleiding van A tot Z krijgt u er gratis bij.