Installeer een elektrische boiler bij u thuis.

Met een elektrische boiler wacht u nooit meer op warm water.

H&S Powersolutions

De elektrische boiler is de efficiëntste thuis.

Warmt u soms de douche op voor u eronder springt
Wachten tot de tap in de keuken warm water geeft?

Voor de meesten onder ons is dat wel iets wat we durven doen…

Verspilt wel wat energie en water, natuurlijk. Nooit meer.

Want een elektrische boiler houdt uw water constant warm in het vat met behulp van een thermometer. Dat warme water loopt dus direct van het vat naar waar dan ook in uw woning zodat u meteen verder kunt met uw dag.

Heeft u er soms last van dat u op warm water moet wachten omdat iemand anders thuis lekker lang in de douche zit? Bij gasboilers kan er maar een beperkt (meestal 1) aantal punten tegelijkertijd verwarmd worden. Die worden immers onderweg naar de tap verwarmd.

Omdat de elektrische boiler uw water warm houdt voordat het door de leidingen stroomt, verwarmt het ook meerdere punten in uw woning tegelijkertijd.

Een elektrische boiler is ook uiterst efficiënt.

Geen gasaansluiting nodig, enkel elektriciteit.

Dat betekent eveneens dat de installatie niet veel buizen of aansluitingen nodig heeft. Zo’n boiler heeft dus ook niet veel plaats nodig en kan daardoor heel snel op verschillende plaatsen bij u thuis geïnstalleerd worden.

Vereist nauwelijks onderhoud.

Omdat er weinig nodig is om een elektrische boiler te installeren is er zoveel minder dat mis kan gaan. Voor u betekent dat zeldzame onderhoudsbeurten en een kopzorg minder.

Efficiënt is het ook omdat de meeste mensen hun gedrag zullen aanpassen rond de voordelen van de elektrische boiler. Zoals gezegd zullen de meesten onder ons het water laten lopen tot het opgewarmd is voordat we er iets mee doen. Met een elektrische boiler gebeurt dat niet meer. U bespaart zo dus op uw elektriciteit en gas. Maar vooral; u bespaart op uw rekening.

 
H&S Powersolutions

Geen risico, alleen oplossingen!

U wilt graag een elektrische boiler bij u thuis? Slim! Maar misschien bent u nog bezorgd over de grootte van de beslissing? Begrijpelijk.

H&S Powersolutions ontwikkelde een unieke formule die je toelaat te genieten zonder je spaarrekening te plunderen!

Dit zelfs via een persoonlijk afbetalingsplan. Al onze producten en diensten kunnen onder bepaalde voorwaarden ook op maandelijkse basis aangekocht worden. Krijg de beste kwaliteit zonder die intimiderende prijs!

 

  H&S Powersolutions

  Zo gaan wij te werk!

  • Het eerste contact. Stuur een e-mail of bel naar onze collega’s. Zo plannen we samen een afspraak in op een datum die u het beste uitkomt. Het gehele proces dat hierop volgt is vrijblijvend.
  • Er wordt een plan gemaakt. Drie experten komen opeenvolgend bij u langs. Eerst bespreken we een installatie die bij u past gebaseerd op uw verbruik en toekomstplannen. Daarna wordt u met financieel advies bijgestaan. Als laatste komt een technisch expert de praktische punten bespreken.
  • Offerte op maat Op basis van de voorgaande gesprekken maken we een offerte voor u op. Bij H&S powersolutions worden alle documenten voor u behandeld zodat u met duidelijkheid een beslissing kan nemen.
  • De installateur komt langs. We overleggen met u wanneer de installatie het best plaatsvindt. Die installatie duurt doorgaans één of twee dagen. Vervolgens wordt u door onze experten / adviseurs opgevolgd en krijgt u elke twee jaar gratis onderhoud.