Dakrenovaties

U wenst uw dak te vernieuwen? Is uw dak aan vervanging toe? Heeft u regelmatig last van lekkages en vochtproblemen? Opteer dan voor een dakrenovatie op maat door de professionals van H&S Powersolutions.

Volledige vernieuwing

Wij beginnen met het verwijderen van uw bestaande dak tot aan de steunbalken, inclusief corniche en dakgoot. Indien gewenst wordt ook isolatie voorzien, terwijl wij ook een dampscherm plaatsen om vocht tegen te houden. Vervolgens worden de stoflatten, panlatten en de dakpannen aangebracht. Zo kan uw dak er weer tegenaan.

Minder energieverspilling

Via het dak gaat heel wat energie verloren. Dit kan u tegengaan door het dak te vernieuwen en te isoleren. De positieve impact op uw energiefactuur zal niet lang op zich laten wachten!

Dakrenovatie

Overkoepelende Renovatiepremie

Tot 30%

Hebt u plannen om uw woning te renoveren? Dan kunt u misschien rekenen op de steun van de Vlaamse renovatiepremie.

Bespaar jij met ons mee?

Dakrenovaties

U wenst uw dak te vernieuwen? Is uw dak aan vervanging toe? Heeft u regelmatig last van lekkages en vochtproblemen? Opteer dan voor een dakrenovatie op maat door de professionals van H&S Powersolutions.

Dakrenovatie
Pannendaken

Laten we beginnen met het belangrijkste: voor ieder dak bestaat een perfecte dakpan. Of het nu gaat om een plat dak, een hellend dak, of een ouder dak dat zich door de jaren heen “gezet” heeft, samen met u vinden wij de ideale dakpan.

Lees meer

Daarvoor werken wij graag samen met Koramic en hun populaire Stormpan. Het handige formaat van deze vlakke pan met zachte golving zorgt voor meer speelruimte en gemakkelijker bijpassen, zelfs in het geval van lastige daken. Dankzij de grote hoeveelheid aan kleuren en vormen kunnen we u garanderen dat we samen met u de kleidakpan vinden die perfect past bij uw exterieur en uw ideeën.

 

Platte daken
Platte daken

Platte daken zijn vandaag de dag heel populair. Ze geven uw woning niet enkel een strakke look, maar ze helpen om compacter te bouwen en dus te besparen op de energiefactuur.

Lees meer

Daarnaast kan u er leuke dingen mee doen, zoals, bijvoorbeeld, het aanleggen van een weelderige daktuin, een ecologisch groendak of een ballastlaag in grind, die het dak niet alleen beschermt maar er ook stijlvol uitziet.


Voor de bedekking van platte daken zijn roofing en EPDM de meest gekozen opties. Roofing, oftewel bitumen dakbanen, wordt over het algemeen vastgelast en gaat zo’n 40 jaar mee. EPDM, oftewel Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer, is een flexibel synthetisch rubber dat ook wel “vijverfolie” wordt genoemd. Het is een stuk milieuvriendelijker dan roofing, kan gemakkelijker worden aangebracht met behulp van lijm, en gaat tot wel 50 jaar mee. Het nadeel aan EPDM is dat het ook een pak duurder uit kan pakken dan roofing.

Stalendak (1)
Steeldeck

Steeldeck is een geprofileerde staalplaat die de dragende schil van een dak vormt en geplaatst wordt op de dragende constructie. Daarna volgen dan de isolatie en de dakdichting. Het is een relatief simpele oplossing voor uw dak en brengt verschillende voordelen met zich mee.

Lees meer
  • De metalen platen wegen heel weinig en maken het mogelijk om alles zonder kraan te plaatsen.
  • Het dak kan heel eenvoudig afgebroken en vervangen worden.
  • De uitvoering is technisch vrij eenvoudig en dus vlot uitvoerbaar.
  • Deze constructies kunnen grote overspanningen aan zonder bijkomende dwarsbalken en dergelijke.
  • Geperforeerde steeldeck heeft zeer goede geluiddempende werking en maakt de onderliggende ruimte merkelijk stiller.

Dakonderhoud

Dakreparatie & dakrenovatie

Kom jij in aanmerking?

Benieuwd of jij in aanmerking komt voor ons maandelijks plan?

Elk huis en elke gezinssituatie vraagt om een andere berekening en een ander financieel plan. Onze adviseurs bekijken samen met jou de mogelijkheden.