Dakrenovatie
DAKRENOVATIE
Een nieuw dak op maandelijkse basis betalen?
Verschillende daken
Platte daken, pannendaken, steeldeck
Garanties
15 jaar werkgarantie
Vanaf €200,00 per maand
Tot 120 maanden, geen bijkomende kosten.
H&S Powersolutions
Installatie is vlot verlopen heel vriendelijke personeel heel fijn afgewerkt ZEER tevreden aanbevelingswaardig!
Gaston Swinnen
Klant

Volledige vernieuwing voor minder verspilling.

Via het dak gaat heel wat energie verloren. Dit kunt u tegengaan door het dak te vernieuwen en te isoleren. De positieve impact op uw energiefactuur zal niet lang op zich laten wachten!

We beginnen met het verwijderen van uw bestaande dak tot aan de steunbalken, inclusief corniche en dakgoot. Indien gewenst wordt ook isolatie voorzien, terwijl we ook een dampscherm plaatsen om vocht tegen te houden. Vervolgens worden de stoflatten, panlatten en de dakpannen aangebracht. Zo kan uw dak er weer tegenaan.

Misschien is er geen probleem met uw dak, maar wilt u simpelweg de look opfrissen.

H&S Powersolutions zorgt voor een nieuwe afwerking!

 

Wat voor dak past bij u?

H&S Powersolutions

Platte daken

Platte daken zijn vandaag de dag heel populair. Ze geven uw woning niet alleen een strakke look, maar ze helpen om compacter te bouwen en dus te besparen op de energiefactuur. Ze voorzien u trouwens ook veel plek voor zonnepanelen!

 
H&S Powersolutions

Pannendaken

Voor ieder dak bestaat een perfecte dakpan. Of het nu gaat om een plat dak, een hellend dak, of een ouder dak dat zich door de jaren heen “gezet” heeft, samen met u vinden we de ideale dakpan.

 
H&S Powersolutions

Steeldeck

Steeldeck is een geprofileerde staalplaat die de dragende schil van een dak vormt en geplaatst wordt op de dragende constructie. Daarna volgen dan de isolatie en de dakdichting. Een simpele oplossing ideaal voor harde werkers.

 

Dakrenovatie op afbetaling

H&S Powersolutions ontwikkelde een unieke formule die je toelaat van je renovatiewerken en  voordelen te genieten zonder je spaarrekening te plunderen!

Dit zelfs via een persoonlijk afbetalingsplan. Al onze producten en diensten kunnen onder bepaalde voorwaarden ook op maandelijkse basis aangekocht worden!

Vergeet ook de overkoepelende Renovatiepremie tot 30% van de totale factuur niet! Want als u plannen heeft om uw woning te renoveren, dan kunt u misschien rekenen op de steun van de Vlaamse renovatiepremie.

 

  H&S Powersolutions

  Zo gaan wij te werk!

  • Het eerste contact. Stuur een e-mail of bel naar onze collega’s. Zo plannen we samen een afspraak in op een datum die u het beste uitkomt. Het gehele proces dat hierop volgt is vrijblijvend
  • Er wordt een plan gemaakt. Er komt een medewerker langs die met u de gewenste renovatie werken bespreekt en een offerte en een tijdsplan opstelt.
  • Het werk begint. We beginnen aan de renovatie. Het werk wordt regelmatig gecontroleerd en onze klantendienst staat u tijdens het gehele proces bij met vragen, wensen, of klachten.
  • Zo goed als nieuw. De renovatie is afgewerkt en u kan er volop van genieten. Na een korte periode wordt er weer contact met u opgenomen om nog een laatste maal het werk te controleren.