Bereken uw besparingen

Het is best schrikken wanneer je te weten komt hoe hoog de tijd en kosten van je energieverbruik wel zijn. Bereken nu wat je kan besparen met zonnepanelen!

H&S Powersolutions

Bespaar niet morgen maar vandaag!

Al vanaf de eerste dag besparen op uw energie en gasfactuur: dat is de magie van H&S Powersolutions!

This is tab #01. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  H&S Powersolutions

  Zo gaan wij te werk!

  • Het eerste contact. Stuur een e-mail of bel naar onze collega’s. Zo plannen we samen een afspraak in op een datum die u het beste uitkomt. Het gehele proces dat hierop volgt is vrijblijvend
  • Er wordt een plan gemaakt. Er komt een medewerker langs die met u de gewenste renovatie werken bespreekt en een offerte en een tijdsplan opstelt.
  • Het werk begint. We beginnen aan de renovatie. Het werk wordt regelmatig gecontroleerd en onze klantendienst staat u tijdens het gehele proces bij met vragen, wensen, of klachten.
  • Zo goed als nieuw. De renovatie is afgewerkt en u kan er volop van genieten. Na een korte periode wordt er weer contact met u opgenomen om nog een laatste maal het werk te controleren.