Airconditioning voor ideaal comfort in huis

U bibbert van de kou in december? U puft van de hitte in juli? H&S Powersolutions helpt u de perfecte balans te vinden voor uw levensstijl.

 
H&S Powersolutions
H&S Powersolutions

Fujitsu

Waarom zijn airco’s niet alleen voor in de zomer?

Het is een gevoel dat de meesten onder ons wel iets te bekend mee zijn: de hete zomerlucht heeft de hele dag zonnig ons leven verlicht, maar heeft ook onze woning stevig verwarmd.

‘s Nachts gaan we dan slapen, maar door de hitte lukt dat niet. U doet een raam open, maar dat maakt de hitte alleen erger (en zo laat u de muggen binnen!). Slapen blijft moeilijk.

Frustrerend…

Een airco is de perfecte oplossing, en wel om deze reden:

Ze maakt het binnenklimaat in de zomer heel wat comfortabeler. Warme lucht bevat doorgaans meer vocht, waardoor we minder goed kunnen zweten. Hier krijgt u dan misschien een drukkend gevoel. Het airconditioning systeem verlaagt de temperatuur en het overweldigende vochtgehalte. Dit maakt uw omgeving een stuk aangenamer bij warm weer.

Ook buiten de zomer is een airco nuttig. Denk maar; met een luchtwarmtepomp koelt u de temperatuur niet alleen af, maar verwarmt u ook uw hele woning. U kunt het proces vergelijken met dat van een koelkast, maar dan omgekeerd: de warmte wordt aan de buitenlucht onttrokken en aan de binnenruimte afgegeven.

Tijdens de koudere maanden is een airconditioning systeem dus zeker ook nuttig!

Er is nog meer goed nieuws. Er is ook airconditioning die meer doet dat de temperatuur regelen. Ze reinigen de lucht bij u thuis!

Heeft u last van een allergie? Astma? Heeft iemand bij u thuis last van een virale infectie?

Dit type airconditioning is een must have om zulke klachten te verzachten.

Airconditioning is elke dag van het jaar nuttig. Te warm? Te koud? Last van de luchtkwaliteit? Een airco helpt!

 

Slimme garanties, oprecht vertrouwen

Dit is het grootste misverstand over moderne airco’s...

Namelijk dat een airconditioning systeem alleen maar lucht blaast. Ze neemt de lucht in een ruimte of van buiten en ze blaast ze weer in uw gezicht, maar dan koeler.

Dit is al een tijdje niet meer zo. Gelukkig maar, want onze moderne wereld heeft moderne eisen!

Om te beginnen nemen airconditioners alleen maar lucht van buitenaf omdat de lucht in uw woning niet alleen verkoelt, maar ook ververst moet worden. Zo krijgt u ook frisse lucht binnen zonder dat u de ramen steeds open moet houden.

En “alleen verkoelen” dat is nog eens zoiets…

Uw airco verwarmd even leuk uw woning als ze koelt. Door een warmtepomp toe te voegen hebben modellen al even de mogelijkheid om de koude buitenlucht om te zetten in een warm briesje. Veel aangenamer toch?

Over aangename lucht gesproken, de huidige generaties airco’s kunnen ook de lucht filteren zodat fijnstof, pollen of sigarettenrook verwijderd worden.

Dit is waarschijnlijk de belangrijkste vernieuwing van de laatste jaren, want naast schadelijke stoffen zorgt een ionisator in uw airconditioning nu ook dat bacteriën en virussen worden weggenomen. Daarnaast wordt er ook gezorgd dat her zuurstofgehalte optimaal blijft.

Vervuilde lucht zorgt voor een slechtere leefomgeving met verschillende vormen van overlast ten, zoals hoofdpijn, vermoeidheid en allergieën, als gevolg.

Een airconditioner met luchtreiniging is aan te raden indien u last hebt van allergieën en problemen met de luchtwegen.

 
H&S Powersolutions

Zo gaan wij te werk!

  • Het eerste contact. Stuur een e-mail of bel naar onze collega’s. Zo plannen we samen een afspraak in op een datum die u het beste uitkomt. Het gehele proces dat hierop volgt is vrijblijvend
  • Expertise bij u thuis. Drie experten komen opeenvolgend bij u langs. Eerst bespreken we een installatie die bij u past gebaseerd op uw verbruik en toekomstplannen. Daarna wordt u met financieel advies bijgestaan. Als laatste komt een technisch expert de praktische punten bespreken.
  • Offerte op maat. Op basis van de voorgaande gesprekken maken we een offerte voor u op. Bij H&S powersolutions worden alle documenten voor u behandeld zodat u met duidelijkheid een beslissing kan nemen.
  • De installateur komt langs. We overleggen met u wanneer de installatie het best plaatsvindt. Die installatie duurt doorgaans één of twee dagen. Vervolgens wordt u door onze experten / adviseurs opgevolgd en krijgt u elke twee jaar gratis onderhoud.