Zonnepanelen actie

Bij aankoop van een PV-Installatie ontvang je een cadeaubon naar keuze tot wel €1000!

Actie geldig t.e.m. 31 oktober. 

H&S Powersolutions

Schrijf je nu in!

Naam

Voorwaarden

In aanvulling op onze Algemene Verkoopvoorwaarden zijn deze cadeaubonvoorwaarden van toepassing op door hs-powersolutions uitgegeven cadeaubonnen. Door gebruik te maken van een hs-powersolutions cadeaubon aanvaard je deze cadeaubonvoorwaarden en verbind je jezelf ertoe deze na te leven.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door H&S Powersolutions uitgegeven cadeaubonnen (zowel elektronische als gedrukte cadeaubonnen, papierencadeaubonnen en als cadeaukaarten) (hierna gezamenlijk: “Cadeaubonnen”) die worden verkocht door H&S Powersolutions en door H&S Powersolutions aangewezen derde partijen.

Iedere Cadeaubon is voorzien van een unieke code. Dit kan een nummercode en/of pincode en/of tekstcode zijn. Iedere Cadeaubon wordt slechts één maal verstrekt.

Om een Cadeaubon te krijgen dien je het contactformulier hierboven in te vullen. Bij aankoop van een PV-Installatie ontvang je een cadeaubon naar keuze tot wel € 1000,00.

U kan kiezen uit een cadeaubon van Neckermann, Coolblue, Mediamarkt, Bol.com, Ikea, Carrefour of Albert Heijn. 

De aard, waarde, duur, vervaldatum en/of eventueel toepasselijke overige specifieke gebruiksvoorwaarden vind je op de Cadeaubonnen waarin de code is opgenomen. Iedere Cadeaubon is gedurende een bepaalde periode geldig. Na de vervaldatum kan de Cadeaubon niet meer worden gebruikt.

Op Cadeaubonnen is het herroepingsrecht niet van toepassing. Cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd worden. Cadeaubonnen kunnen niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden. 

Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van Cadeaubonnen wordt ontzegd.

Haal meer uit jouw energie met H&S PowerSolutions!

Het werd stil aan de overkant… maar wij doorbreken de stilte. Én die peperdure energiefacturen. Bestel voor 31 oktober 2022 onze zonnepanelen en krijg er een reisje bij! Even opladen, terwijl wij jouw energieonafhankelijk huisje opladen. Of vul je nieuw verwarmde stekje met een leuke inrichting dankzij onze cadeaubonnen naar keuze.

Haal meer uit jouw energie met H&S PowerSolutions!

H&S PowerSolutions is een snelgroeiend energiebedrijf geboren en getogen in het hartje van Hasselt. Zoals de naam al aangeeft, zijn wij gespecialiseerd in hernieuwbare energie. Samen met ons team zorgen wij voor een energieonafhankelijk Vlaanderen. Elke burger een duurzame energieoplossing bieden, is onze droom. Dit kan bij ons zónder een ware plundering van jouw spaargeld.

Wij werken samen

Want bij oplossingsgericht zijn hoort nu eenmaal ook samenwerken. Samenwerken met u. Daar is vertrouwen voor nodig, en rond dat vertrouwen hebben we heel onze service-methode opgebouwd.

Het begint bij onze adviseurs die verschillende keren voor de installatie bij u op gesprek komen zodat alle vragen worden beantwoord en u zich zelfverzekerd op de toekomst kunt richten. We zijn ook 24/7 beschikbaar om te bellen of te mailen, niet alleen voor en tijdens de installatie maar ook alle jaren daarna. Wij laten u niet vallen wanneer de betaling afgerond is!

Trouwens, over jaren gesproken; H&S Powersolutions biedt langere garanties dan u doorgaans op de markt vindt.
Dat is de kern van wie wij zijn. Laat ons met u samenwerken.

H&S Powersolutions

Zonnepanelen

Al vanaf € 150,00 per maand

H&S Powersolutions

Dakrenovaties

Al vanaf € 200,00 per maand

H&S Powersolutions

Thuisbatterij

Al vanaf € 69,00 per maand

H&S Powersolutions

Elektrische boiler

Al vanaf € 69,00 per maand

Contact

Wil je graag advies of heb jij een vraag over allerlei energie-oplossingen? Je kan ons bereiken op het nr. 011 48 28 55 of mail ons via klantenservice@hs-powersolutions.be