Eindejaarsactie

Wil jij graag zelf instaan voor de energieafname in jouw woning? Heb je het gevoel dat je geen macht meer hebt om te kiezen als jouw verwarming al dan niet op volle toeren draait? Ga dan vandaag nog voor zonnepanelen en krijg er nog wat leuks bij! Een nieuwe inrichting bij Ikea, een reisje om op te warmen terwijl wij jouw energieonafhankelijkheid onder handen nemen, of liever een torenhoge stapel aan kleinigheden van bol.com?

Bij aankoop van een PV-installatie of het maken van een afspraak tussen 19 december 2022 en 6 januari 2023, worden er cadeaubonnen geschonken. De waarde van de cadeaubon is afhankelijk van de oplage en wordt vooraf bepaald. Hieronder een opsomming van de bedragen die, in de vorm van een cadeaubon, worden uitgedeeld bij het aankopen van de bijhorende oplage:

Actie geldig van 19 december 2022 t.e.m. 6 januari 2023.

H&S Powersolutions

Schrijf je nu in!

Naam

Voorwaarden

Ter aanvulling van onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn deze tijdelijke voorwaarden van toepassing vanaf 19 december 2022 t.e.m. 6 januari 2023. Bij aankoop van een PV-installatie of bij het maken van een afspraak bij H&S PowerSolutions tijdens de geldige actieperiode ga je akkoord met de tijdelijke voorwaarden van deze actie en verbind je jezelf ertoe om deze na te leven.

Om deel te nemen aan deze eindejaarsactie dien je als nieuwe klant het tijdens de geldige actieperiode contactformulier bovenaan de webpagina in te vullen én een PV-installatie te bestellen. Afhankelijk van het aantal zonnepanelen dat je opneemt in je PV-installatie heb je recht op volgende deals:

  • Oplage van 5 – 10 panelen: € 100,00 cadeaubon van handelsmerk naar keuze;
  • Oplage van 11 – 15 panelen: € 250,00 cadeaubon van handelsmerk naar keuze;
  • Oplage van 16 – 20 panelen: € 350,00 cadeaubon van handelsmerk naar keuze;
  • Oplage van 21 – 29 panelen: € 400,00 cadeaubon van handelsmerk naar keuze;
  • Oplage van 30 of meer panelen: € 600,00 cadeaubon van handelsmerk naar keuze.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door H&S Powersolutions uitgegeven cadeaubonnen (zowel elektronische als gedrukte cadeaubonnen, papierencadeaubonnen en als cadeaukaarten) (hierna gezamenlijk: “Cadeaubonnen”) die worden verkocht door H&S Powersolutions en door H&S Powersolutions aangewezen derde partijen.

Iedere Cadeaubon is voorzien van een unieke code. Dit kan een nummercode en/of pincode en/of tekstcode zijn. Iedere Cadeaubon wordt slechts één maal verstrekt.

De aard, waarde, duur, vervaldatum en/of eventueel toepasselijke overige specifieke gebruiksvoorwaarden vind je op de Cadeaubonnen waarin de code is opgenomen. Iedere Cadeaubon is gedurende een bepaalde periode geldig. Na de vervaldatum kan de Cadeaubon niet meer worden gebruikt.

Op Cadeaubonnen is het herroepingsrecht niet van toepassing. Cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd worden. Cadeaubonnen kunnen niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden. 

Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van Cadeaubonnen wordt ontzegd.

Haal meer uit jouw energie met H&S PowerSolutions!

It’s the most wonderful time of the year! En wij maken die nóg magischer. Bestel tussen 19 december 2022 en 6 januari 2023 een PV-installatie en krijg een cadeaubon naar keuze.

Haal meer uit jouw energie met H&S PowerSolutions!

H&S PowerSolutions is een snelgroeiend energiebedrijf geboren en getogen in het hartje van Hasselt. Zoals de naam al aangeeft, zijn wij gespecialiseerd in hernieuwbare energie. Samen met ons team zorgen wij voor een energieonafhankelijk Vlaanderen. Elke burger een duurzame energieoplossing bieden, is onze droom. Dit kan bij ons zónder een ware plundering van jouw spaargeld.

Wij werken samen

Want bij oplossingsgericht zijn hoort nu eenmaal ook samenwerken. Samenwerken met u. Daar is vertrouwen voor nodig, en rond dat vertrouwen hebben we heel onze service-methode opgebouwd.

Het begint bij onze adviseurs die verschillende keren voor de installatie bij u op gesprek komen zodat alle vragen worden beantwoord en u zich zelfverzekerd op de toekomst kunt richten. We zijn ook 24/7 beschikbaar om te bellen of te mailen, niet alleen voor en tijdens de installatie maar ook alle jaren daarna. Wij laten u niet vallen wanneer de betaling afgerond is!

Trouwens, over jaren gesproken; H&S Powersolutions biedt langere garanties dan u doorgaans op de markt vindt.
Dat is de kern van wie wij zijn. Laat ons met u samenwerken.

H&S Powersolutions

Zonnepanelen

Al vanaf € 150,00 per maand

H&S Powersolutions

Dakrenovaties

Al vanaf € 200,00 per maand

H&S Powersolutions

Thuisbatterij

Al vanaf € 69,00 per maand

H&S Powersolutions

Elektrische boiler

Al vanaf € 69,00 per maand

Contact

Wil je graag advies of heb jij een vraag over allerlei energie-oplossingen? Je kan ons bereiken op het nr. 011 48 28 55 of mail ons via klantenservice@hs-powersolutions.be